Στα φιλικά προετοιμασίας οι περισσότεροι προπονητές ξεκουράζουν τους βασικούς τους παίκτες και δίνουν χρόνο συμμετοχής στους νεαρούς της ομάδας.
Έτσι και χθες στο φιλικό της Pafos fc απέναντι στον Άρη Λεμεσού, είδαμε να κάθονται στους πάγκους των ομάδων δύο νεαροί τερματοφύλακες.
Ο 18χρονος ‘Αγγελος Κανάνης αγωνίστηκε χθες με την φανέλα του Άρη για 25 λεπτά δείχνοντας καλά στοιχεία, με τον Νικόλα Μαρτίδη να δείχνει ικανοποιημένος από την εικόνα του νεαρού.
Από την άλλη στον πάγκο της Πάφου, σαν δεύτερος τερματοφύλακας κάθισε ο 16χρονος Ανδρέας Θεοκλή.
Ο μικρός στελεχώνει την ακαδημία της Πάφου και χθες κλήθηκε και στην πρώτη ομάδα. Ο Λούκας Έλσνερ δεν τον «έριξε» στο παιχνίδι, ωστόσο είναι μεγάλη εμπειρία για τους μικρούς των ακαδημιών να βρίσκονται έστω και στα φιλικά, στην αποστολή της πρώτης ομάδας.