"Συνεχής υποστήριξη της μοναδικής ομάδας του τόπου μας"

Με αφορμή την έναρξη της νέας αγωνιστικής περιόδου, ο Συ.Φι. ΕΝΠ - Θύρα 26  με δελτίο Τύπου ενημερώνει για τα τελευταία νέα του συνδέσμου.

Αναλυτικά:

Με αφορμή την έναρξη της νέας αγωνιστικής περιόδου θα θέλαμε να ενημερώσουμε όλους τους Ενωσίτες για την χρονιά που μας πέρασε αλλά και για τους φετινούς μας στόχους.

Όπως όλοι γνωρίζουμε η καταστροφική αγωνιστική περίοδος 2013-2014 βρήκε την αγαπημένη μας ομάδα να υποβιβάζεται στην Β΄ Κατηγορία. Ο Σύνδεσμος Φιλάθλων αναγνωρίζοντας ότι η αγαπημένη μας ομάδα βρισκόταν στην κρισιμότερη στιγμή της ιστορίας της αναδιοργανώθηκε και πάλεψε με κάθε τρόπο για να βοηθήσει την διοίκηση και πάνω απ΄ όλα την Ενωσάρα.

Ως πρώτη κίνηση εμπλουτίστηκε το Δ.Σ του συνδέσμου με άτομα που αγαπούν την ομάδα και βρίσκονται πάντα στο πλευρό της με ανιδιοτέλεια και πλέον το Δ.Σ απαρτίζεται από τους ακόλουθους:

ΠΡΟΕΔΡΟΣ: ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΚΟΤΖΙΑΠΑΣΙΗΣ
ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟΣ: ΦΑΝΟΥ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ
ΤΑΜΕΙΑΣ: ΜΟΥΣΤΑΚΑ ΑΝΤΩΝΗΣ 
ΕΚΠΡ. ΤΥΠΟΥ: ΚΥΠΡΙΑΝΟΥ ΓΙΩΤΑ
ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΟΣ ΣΤΟ Δ.Σ: ΘΩΜΑ ΦΩΤΗΣ
ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ: ΤΣΟΥΚΚΑΣ ΠΑΣΧΑΛΗΣ 
ΜΕΛΟΣ: ΦΑΝΟΥ ΑΝΤΩΝΗΣ
ΜΕΛΟΣ: ΤΣΟΥΚΚΑΣ ΛΟΥΚΑΣ 

Εδώ θέλουμε να καλέσουμε τον οποιοδήποτε θέλει να συμμετέχει στο Δ.Σ του ΣΥ.ΦΙ να επικοινωνήσει με ένα από τους προαναφερθέντες. Όλοι όσοι έχουμε ως ιδανικά τον Παρθενώνα και τον Τσολιά ανήκουμε στην μεγάλη οικογένεια της ΕΝΩΣΙΣ ΝΕΩΝ ΠΑΡΑΛΙΜΝΙΟΥ.
Στην διάρκεια της περσινής περιόδου δραστηριοποιηθήκαμε σε διάφορους τομείς τους σημαντικότερους εκ των οποίων θα αναφέρουμε πιο κάτω:

• Με πρωτοβουλία μας καθιερώθηκε επίσκεψη ποδοσφαιριστών μας και μελών του ΣΥ.ΦΙ σε σχολεία για την προσφορά δώρων τις μέρες των Χριστουγέννων.

• Καθιερώθηκαν συναντήσεις με το διοικητικό συμβούλιο της ομάδας μας για την συζήτηση κοινών ενεργειών αλλά και αλληλοβοήθειας. 

• Έγινε η βράβευση του άριστου μαθητή με το βραβείο ΚΑΡΡΑ-ΜΑΥΡΟΥΔΗ.

• Δόθηκε ένα σεβαστό ποσό στο κοινοτικό παντοπωλείο Παραλιμνίου.

• Κατατέθηκε πρόταση για αλλαγή του καταστατικού της ομάδας με στόχο την μόνιμη αντιπροσώπευση του ΣΥ.ΦΙ στην εκάστοτε διοίκηση κατοχυρώνοντας την διαφάνεια και διασφαλίζοντας την αποφυγή παλαιότερων λαθών.

• Δημιουργήθηκαν τα συλλεκτικά φούτερ της ομάδας.

• Στηρίχτηκε με κάθε τρόπο κάθε προσπάθεια της Διοίκησης για οικονομική ενίσχυση.

• Τιμήσαμε τα αδέλφια μας Καρρά και Μαυρουδή με μια ιδιαίτερη εκδήλωση στο παιχνίδι με αντίπαλο την Ελπίδα Ξυλοφάγου.

• Ως τελευταία ενέργεια τιμήσαμε τον Δήμο Γούμενο ως ένδειξη ευγνωμοσύνης για την προσφορά του στην ομάδα μας.

Για την φετινή χρονιά στόχος μας είναι η συνεχής υποστήριξη της μοναδικής ομάδας του τόπου μας σε κάθε γήπεδο της Κύπρου συνεχίζοντας την περσινή μαζική μας παρουσία έχοντας ως αδιαπραγμάτευτο σκοπό να μην αφήσουμε κανένα, ποτέ ξανά να φέρει την ομάδα στο χείλος του γκρεμού. 

Τα φετινά μπλουζάκια μας είναι έτοιμα με αρκετή πρωτοτυπία στοχεύοντας σε μια βυσσινί κερκίδα.

Ο ΣΥ.ΦΙ Ε.Ν.Π θα είναι μόνιμος φρουρός της ομάδας μην διστάζοντας να αντιδράσει σε οποιοδήποτε υπονομεύει το καλό της ομάδας αλλά και για οτιδήποτε άλλο αφορά το καλό του τόπου μας.
Τέλος στην φετινή χρονιά θα πραγματοποιηθεί εκλογική συνέλευση του συνδέσμου μας για εκλογή νέου Δ.Σ.
ΕΙΜΑΙ ΠΑΡΑΛΙΜΝΙΤΗΣ…ΕΙΜΑΙ ΕΝΩΣΗ

ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ
ΣΥ.ΦΙ Ε.Ν.Π