Τρίποντο με ανατροπή (φώτος/δηλώσεις)

Την δεύτερη της νίκη στο φετινό πρωτάθλημα πέτυχε η Ένωση. Το συγκρότημα του Νίκου Καραγεωργίου πήρε το πολύτιμο τρίποντο με ανατροπή, καθώς η Πάφος ήταν αυτή που άνοιξε το σκορ στο πρώτο ημίχρονο, με τους "βυσσινί" να επικρατούν στο τέλος με 2-1.

Το παιχνίδι:

-Μεγάλη ευκαιρία για την Πάφο στο 12΄ για να ανοίξει το σκορ. Ο Γκριγκαλαβίλι εκτέλεσε το κόρνερ, ο Ιωάννου έκανε το σουτ, αλλά οι αμυντικοί της Ένωσης απομάκρυναν πάνω στην γραμμή.

- Στο 42΄ ο Μάατσι ανοίγει το σκορ για τους φιλοξενούμενους. Ο Ολλανδός με πλασέ μέσα από την μικρή περιοχή νίκησε τον Αμπάρη.

-  1-1 για την Ένωση στο 62΄με σκόρερ τον Μάριο Μπούντιμιρ.

- Ολική ανατροπή για τους γηπεδούχους, καθώς ο Μπόζοβιτς στο 76΄ κάνει το 2-1.

ΕΝΩΣΗ: Αμπάρης, Πάρπας (80΄ Τσιακλής), Μπάουμαν, Μέγκαχεντ, Μπόζοβιτς, Σβόγιτς, Κουμής (80΄ Γιωρκάτζιης), Βαλιάνος, Μπούντιμιρ, Φροξυλιάς, Ντίξον (88΄ Μπασόφ)

ΠΑΦΟΣ: Ρόνι, Αλαμπί, Νταμάχου, Γκρικαλάβα, Γκελασβίλι (75΄ Αγιβί), Μάρκες (77΄ Γκόμες), Ιωάννου, Μάτσι, Γκριγκαλασβίλι (65΄ Κχμαλάτζε), Γκρκετς, Δημοσθένους

ΚΙΤΡΙΝΕΣ: Μέγκαχεντ, Μπούντιμιρ / Ρόιν, Γκελασβίλι 

Δηλώσεις προπονητών:

ΕΝΠ (Ν. Καραγεωργίου): «Σε γενικές γραμμές έγινε ένα καλό παιχνίδι με δυο ομάδες που παίζουν επιθετικά. Στο α’ μέρος θα έλεγα πως η Πάφος ήταν καλύτερη. Στην επανάληψη είχαμε τα ψυχικά αποθέματα να γυρίσουμε τα σε βάρος μας δεδομένα και να κερδίσουμε. Μόνο γι’ αυτό το γεγονός  και την κατάληξη του αγώνα είμαι πολύ ευχαριστημένος και θα ήθελα να συγχαρώ τους παίκτες μου. Καλή συνέχεια στην Πάφο».

Πάφος (Σ.Σοφοκλέους): «Θα ήθελα να συγχαρώ την Ένωση για τη νίκη της και της εύχομαι καλή συνέχεια. Το παιχνίδι είχε δυο όψεις, με τη δική μου ομάδα να είναι καλύτερη στο α’ μέρος και να προηγείται στο σκορ. Στο β’ μέρος η Ένωση είχε καλύτερο ρυθμό, μας πίεσε και κατάφερε να γυρίσει το ματς. Στο τέλος ρισκάραμε και μπορούσαμε να ισοφαρίσουμε. Πιστεύω πως ένα ισόπαλο αποτέλεσμα θα ήταν πιο δίκαιο».