Ο Λάρκου που... προκρίθηκε

Στο χθεσινό ρεπορτάζ αποκάλυψε τα ονόματα που βρίσκονταν στην shortlist της Ένωσης, για την διάδοχη κατάσταση στην τεχνική  ηγεσία.

Νεόφυτος Λάρκου, Χριστάκης Χριστοφόρου, Κώστας Καϊάφας, Απόστολος Μακρίδης και Τσέντομιρ Γιανέσκι είναι οι προπονητές που αξιολογήθηκαν σε πρώτη φάση από την διοίκηση των «βυσσινί».

Αυτός που φαίνεται να προκρίνεται, είναι ο πρώτος. Ο Νεόφυτος Λάρκου συγκεντρώνει τις περισσότερες συμπάθειες πλέον είναι το φαβορί για να αποτελέσει τον αντικαταστάτη του Νίκου Καραγεωργίου.

Νωρίτερα σήμερα υπήρξε συνάντηση ανάμεσα στις δύο πλευρές, μέσα σε πολύ καλό κλίμα και οι ενδείξεις είναι θετικές για την επίτευξη συνεργασίας.

Αν προκύψει κάποιο απρόοπτο και δεν ολοκληρωθεί η συμφωνία, τότε θα… ανοίξει ξανά ο φάκελος με τους υποψήφιους προπονητές, με τα ονόματα που αναφέραμε πιο πάνω εκτός και αν προκύψει κάτι εντυπωσιακό.