"Δυσκολεύεται ο κόσμος να μας πιστέψει αλλά αυτή είναι η πραγματικότητα"

Στο ραδιόφωνο του Άστρα μίλησε ο Κωνσταντίνος Φάνου για όλα όσα αφορούν την ΕΝΠ ενόψει της νέας σεζόν.

Για το ότι δεν υπάρχουν ανακοινώσεις… “Δεν έχει γίνει ανακοίνωση ποδοσφαιριστή και ξέρουμε πως θέλουμε αρκετούς ποδοσφαιριστές. Εμείς που ζούμε τα πράματα αντιλαμβανόμαστε τα προβλήματα και τις οποιεσδήποτε δυσκολίες για να πάρουμε την υπογραφή κάποιου παίκτη. Προβληματιζόμαστε μεν αλλά δεν ανησυχούμε. Δυσκολεύεται ο κόσμος να μας πιστέψει αλλά αυτή είναι η πραγματικότητα.  Όλα τα θέματα τρέχουν. Κάποια είναι κοντά να κλείσουν κάποια όχι. Γίνεται ότι χρειάζεται για να παρουσιαστεί η Ένωση έτοιμη με την έναρξη του πρωταθλήματος”.

Για Πάους… “Εντός μίας με δύο ημερών θα γίνει ανακοίνωση του κ. Πάους περιμένουμε να μας αποσταλεί υπογεγραμμένο το συμβόλαιο. Από εκεί και πέρα θα ξεκινήσουμε τις ανακοινώσεις παικτών. Θέλουμε να ανακοινώνουμε παίκτες που έχουν υπογράψει για οικονομικούς λόγους περισσότερο. Όταν δεν μπορούμε να διεκδικήσουμε παίκτη με κάποια άλλη ομάδα αυτό είναι το κομμάτι που μας δυσκολεύει και για αυτό υπάρχει καθυστέρηση”.

Για Θεόδωρο Αντωνίου…  “Έχει γίνει μια πρώτη κουβέντα με τον Θεόδωρο Αντωνίου και θα επισημοποιηθεί αν καταλήξουμε τις επόμενες μέρες. Θεωρούμε πως μπορεί να βοηθήσει. Ακόμα δεν είναι στο δυναμικό μας. Όταν κλείσουν τα τυπικά θα έχουμε μια καλή προσθήκη στην Ένωση. Για τον ρόλο του θα συζητήσουν με τον πρόεδρο της ομάδας. Γνωρίζοντας την παρουσία του στην ΑΕΛ, Θα είναι σίγουρα ένα εξαιρετικό γρανάζι. Χρειαζόμαστε τέτοιους ανθρώπους για να μεγαλώσουμε την Ένωση”.