"Δεν παίζουμε με υπερομάδες/ Ίσως δεν υπάρχουν αρκετοί νικητές στην ομάδα"

Με ανάρτηση στα social media ο Πρόεδρος της εταιρείας της ΕΝΠ Γιώργος Τσόκκος αναφέρθηκε στην ήττα της ομάδας του από την Ομόνοια.

"Σίγουρα δεν ήταν η εμφάνιση που περίμεναν πολλοί με τις 7-9 απουσίες και την ενδεκάδα ανάγκης, αλλά μόνο το τελικό αποτέλεσμα μετραει..Με 2 adjustments και αν σταματήσουμε να δίνουμε τα γκολς παρά να μας βάζουν, θα κερδίσουμε πολλούς φέτος, δεν παίζουμε με υπερομαδες.. Υπήρχαν οι προϋποθέσεις για να έχουμε πολύ καλύτερη ομάδα από αυτήν που θα δούμε σε 2-3 εβδομάδες, πρέπει να φτιάξουμε τους μηχανισμούς, τις διαδικασίες και να σταματήσει η κουλτούρα όπου επιτρέπεται το λαθος,των δικαιολογιών και του απομηχανης θεού..

Ίσως δεν υπάρχουν αρκετοί νικητές στην ομάδα.. Δεν έχουμε παίξει full ακόμη και με την καλύτερη μας ομαδα,αν κάνουμε τα adjustments θα δούμε μεγάλη βελτίωση, αν όχι θα έχουμε προβλήματα.. Οι άλλες ομάδες είναι κάτι που έχουν σίγουρο, και εσύ απλά την προοπτική να το διορθώσεις μέχρι τώρα και πάντα αυτή η απόσταση δεν ήταν εύκολη..Από την άλλη, δεν ειναι ουτε τόσο μεγάλη όπως την παρουσιάζουν, θα έρθει το winning streak.."