ΚΕΡΔΗΘΗΚΕ η ΜΑΧΗ/ ΔΙΑΘΕΣΙΜΟΣ ο Ριέρα!

Η αναμονή άξιζε τελικά τον κόπο και από το παιχνίδι με την Δόξα και μετά η Ένωση θα είναι ενισχυμένη με ένα επιπλέον... όπλο!

Ο λόγος για τον Σίτο Ριέρα, ο οποίος θα είναι στην διάθεση του Αντρέ Πάους αφού όπως πληροφορείται η ιστοσελίδα μας www.kerkida.net η...νομική μάχη που δόθηκε από τους εκπροσώπους του ποδοσφαιριστή αλλά και της ομάδας του κερδήθηκε!

Πως έχει το story...

Ο ποδοσφαιριστής αποβλήθηκε σε αγώνα της Slask Wroclaw και αρχικά τιμωρήθηκε για 5 παιχνίδια. Στην συνέχεια υπήρξε επιπρόσθετη τιμωρία που έφτανε στους 8 μήνες ωστόσο για να ισχύσει τιμωρία πέραν των 3 μηνών έπρεπε να εγκριθεί από την ΟΥΕΦΑ.

Οι νομικοί εκπρόσωποι του παίκτη και της ΕΝΠ κυνήγησαν την υπόθεση, ήταν σε συνεχείς συζητήσεις με την ΟΥΕΦΑ, το CAS και την FIF PRO, καταφέρνοντας εντέλει να ακυρώσουν την δεύτερη ποινή και να ισχύσει μόνο αυτή των 5 αγωνιστικών, την οποία ο Ισπανός μεσοεπιθετικός έχει ήδη εκτίσει.

Έτσι δικαιώνεται τόσο η ΕΝΠ όσο και ο Ριέρα που πίστευαν εξ' αρχής ότι η τιμωρία ήταν υπερβολική ότι με σωστούς χειρισμούς θα κερδηθεί η υπόθεση. Όπως και έγινε...

Ο Ριέρα θα είναι εκτός από το παιχνίδι με τον Απόλλωνα αφού δεν ήταν εγγεγραμμένος στο ρόστερ της ομάδας και θα μπορεί να κάνει ντεμπούτο στο επόμενο παιχνίδι, με την Δόξα.