"Περιμένουμε επίσημη απολογία/Η μόνη επίθεση που έγινε ήταν στο ίδιο το ποδόσφαιρο"

Ο πρόεδρος της ΕΝΠ Γιώργος Τσόκκος, εκφράζει την άποψή του μέσω των σόσιαλ μίντια για την μη τήρηση του fair play από τους παίκτες της Ανόρθωσης, που είχε ως αποτέλεσμα να φέρει το ματς στα ίσα η «Κυρία».

"Τυγχάνει να έχω αρκετούς πολύ καλούς φίλους και συνεργάτες Ανορθωσιάτες, έχω αρκετούς υπάλληλους και γαμπρό Ανορθωσιάτη, ο αρχηγός της Ανόρθωσης του 1974 Αντωνάκης Κκαφάς είναι θείος μου και το προπονητικό κέντρο της Ανόρθωσης έχει το όνομα ενός Παραλιμνίτη, εις μνήμην του παλαίμαχου ποδοσφαιριστή και προπονητή το 1974 Αντώνη Καρά.

Σίγουρα υπάρχει η πίεση και η ένταση της στιγμής, στην προσπάθεια υπεράσπισης της ομάδας σου, για αυτό που έγινε το Σάββατο όμως δεν υπάρχει καμία δικαιολογία και την μετέπειτα αντίδραση. Υπήρχε εποχή που είχε 20 Παραλιμνίτες στην Ανόρθωση και ένα σεβαστό ποσό του budget της Ανόρθωσης κάθε χρόνο βγαίνει από την Επαρχία Αμμοχώστου και το Παραλίμνι - Αγία Νάπα.

 Σεβόμενοι το παιχνίδι, τι έχουν προσφέρει διαχρονικά οι Παραλιμνίτες στην Ανόρθωση, στο τι διαφημίζει η Ανόρθωση στην φανέλα, το λιγότερο που περιμένουμε από την επίσημη Ανόρθωση είναι μια απολογία στα 10χρονα που έχουν παρακολουθήσει τον αγώνα, επειδή δανειζόμενος από έναν φίλο, η μόνη επίθεση που έγινε και δέχθηκε χθες, ήταν το ίδιο το ποδόσφαιρο και ο αθλητισμός.. Είμαστε σίγουροι αυτό δεν αντιπροσωπεύει όλους τους φίλους της Ανόρθωσης, την ιδέα και τα ιδανικά της ομάδας.. Δεν κρίνεται το πρωτάθλημα, η Ευρώπη και η διαβάθμιση από ένα παιχνίδι. Ο πρώτος ποδοσφαιριστής προσπάθησε να επιστρέψει την μπάλα."