Ο ΚΟΥΜΑΣ μίλησε για ΚΟΛΟΚΟΥΔΙΑ και... χρησιμοποίησε το kerkida.net! (Βίντεο)

Σε μια υπέροχη εκδήλωση το βράδυ της Τρίτης, η Ένωση τίμησε τον κορυφαίο προπονητή της ιστορίας της, τον Θεόδωρο Κολοκούδια.

Το παρών του στην εκδήλωση έδωσε και ο Πρόεδρος της ΚΟΠ Γιώργος Κούμας, ο οποίος ως γνωστό είναι Παραλιμνίτης και έχει υπάρξει στο παρελθόν Πρόεδρος των "βυσσινί".

Ανεβαίνοντας στο βήμα, ο κ. Κούμας μίλησε όχι μόνο για τον προπονητή, αλλά και τον άνθρωπο Θεόδωρο Κολοκούδια, κάνοντας μάλιστα ειδική αναφορά σε ένα δημοσίευμα της ιστοσελίδας μας www.kerkida.net σχετικά με την παρουσία του παλαίμαχου κόουτς σε αγώνα ακαδημιών.

Σχετικά με το συγκεκριμένο κομμάτι ανέφερε:

"Φίλε Θεόδωρε, όταν πρόσφατα με πληροφόρησαν ότι ένα πρωινό του Σαββάτου ο Κολοκούδιας καθόταν στις κερκίδες του βοηθητικού σταδίου και παρακολουθούσε αγώνα πρωταθλήματος μικρών ηλικιών, κάθε άλλο παρά με παραξένεψε. Επίσης καμία έκπληξη δεν μου προκάλεσε το γεγονός ότι έδινες συμβουλές στους γονείς που κάθονταν γύρω σου να μην πιέζουν τα παιδιά τους και να τα αφήσουν να χαρούν το ποδόσφαιρο ανεξάρτητα από το αποτέλεσμα. Στην σύγχρονη εποχή, απόψεις όπως τις δικές σου μέσα από την μεγάλη σου εμπειρία θα πρέπει να ακούγονται και να λαμβάνονται σοβαρά υπόψη από όλους μας".

Κάντε ΚΛΙΚ στην πιο κάτω φωτογραφία για το σχετικό ρεπορτάζ στο οποίο αναφέρθηκε ο κ. Κούμας:

Δείτε στο πιο κάτω βίντεο ολοκληρωμένες τις τοποθετήσεις του Προέδρου της ΚΟΠ:

**Αργότερα θα υπάρχει αναλυτικό ρεπορτάζ για την χθεσινή εκδήλωση.