ΕΤΟΙΜΑΖΟΝΤΑΙ... για το 3 στα 3

Απ’ την στιγμή που φτάσαμε στην Τετάρτη και δεν έχει παρθεί ακόμη κάποια οριστική απόφαση, τότε θα πρέπει να θεωρείται δεδομένο ότι με την επανέναρξη του πρωταθλήματος η ΕΝΠ θα μεταβεί στην Πάφο με υπηρεσιακό δίδυμο.

Παρά το ότι συμπληρώθηκαν αισίως 8 ημέρες από την αποδέσμευση του Αντρέ Πάους, εντούτοις ακόμη να προκύψει πρόσληψη νέου τεχνικού για τους «βυσσινί». Με τα τωρινά δεδομένα, ακόμα και αν ανακοινωθεί σήμερα κάποιος, δύσκολα θα είναι σε θέση να κοουτσάρει την ομάδα η οποία την Κυριακή θα αντιμετωπίσει εκτός έδρας την Πάφο.

Έτσι, το δίδυμο Λευτέρης Ελευθερίου – Χρήστος Κοτσώνης θα κληθεί ξανά να κοουτσάρει την ομάδα και να την επαναφέρει στις επιτυχίες. Όπως το έπραξε και πέρσι δηλαδή, έστω και σε χαμηλότερο επίπεδο…

Μετά το τέλος της συνεργασίας με τον Απόστολο Μακρίδη, η Ένωση ξεκίνησε την αναζήτηση αντικαταστάτη και μέχρι να καταλήξει στον Αντρέ Πάους, μεσολάβησαν δύο αγώνες. Με Ξυλοτύμπου εκτός και Χαλκάνορα εντός στους οποίους το δίδυμο Ελευθερίου – Κοτσώνης κέρδισε με 0-1 και 3-0 αντίστοιχα, επαναφέροντας την ομάδα στον δρόμο των επιτυχιών αφού προηγήθηκε η ήττα με 3-2 από τον Οθέλλο στην Αθηαίνου.

Έστω και με αυξημένο τον βαθμό δυσκολίας, το υπηρεσιακό δίδυμο θα προσπαθήσει να πράξει το ίδιο και στον αγώνα της Κυριακής στο «Στέλιος Κυριακίδης».