Αντιδήμαρχος Παραλιμνίου για Τράττο: "Προκλητική στάση /Δύο πεντακάθαρα πέναλτι και αποβολή"

Οι έντονες αντιδράσεις για την διαιτησία του Λεόντιου Τράττου στο παιχνίδι της ΕΝΠ με τον Απόλλωνα συνεχίζονται. Με ανάρτηση στα social media ο Αντιδήμαρχος Παραλιμνίου Αβραάμ Μουλαζίμης ο οποίος στο παρελθόν έχει διατελέσει και στο Δ/Σ της Ένωσης, αναφέρεται στον Τράττο, την διαιτησία του αλλά και την συμπεριφορά του...

Αναλυτικά:

"Δεν συνηθίζω να σχολιάζω τα παιχνίδια της αγαπημένης μας ομάδας, όμως, παρόλο που έχουν περάσει δύο μέρες, νιώθω έντονα την ανάγκη να τοποθετηθώ.

Η Ένωση μας, πραγματοποίησε μια μεγάλη εμφάνιση, μια από τις καλύτερες των τελευταίων χρόνων, απέναντι σε μια από τις καλύτερες ομάδες στην Κύπρο και γι αυτό τον λόγο πήρε και το χειροκρότημα του κόσμου. Παρά το άσχημο ξεκίνημα, κυριάρχησε στο γήπεδο και μόνο από ατυχία και τα σοβαρά διαιτητικά λάθη, δεν τα κατάφερε να πάρει αυτό που της άξιζε. Δύο πεντακάθαρα πέναλτι και αποβολή ποδοσφαιριστή του Απόλλωνα, ήταν τα κυριώτερα λάθη του Λεοντίου Τράττου. Είναι κρίμα και άδικο.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Η ΤΡΙΠΛΗ τιμωρία και το NO BET...

Ο Λεόντιος Τράττος ήταν επιεικώς απαράδεκτος. Καλό θα ήταν να γνωρίζει ο κος Τράττος, ότι στο Παραλίμνι γίνονται τεράστιες προσπάθειες από την εταιρεία Tsokkos Hotels αλλά και από τον Δήμο Παραλιμνίου, για να κρατηθεί αυτή η ομάδα. Στο Παραλίμνι κε Τράττο, γνωρίζουμε πότε ένας διαιτητής δεν είναι σε καλή μέρα και κάνει λάθη. Η στάση σας ήταν προκλητική, τόσο απέναντι στον κόσμο της ομάδα μας, όσο και απέναντι στους ποδοσφαιριστές. Αποκορύφωμα ήταν ο τρόπος που αντιμετωπίσατε τον Γιώργο Κολοκούδια. Εξηγείστε μας σας παρακαλώ, τι κακό είχε κάνει ο Γιώργος. Ζήτησε να καταλογιστεί το δεύτερο πεντακάθαρο πέναλτι και αντί να πάρει έστω μια αστεία εξήγηση από εσάς, κινηθήκατε προκλητικά και απειλητικά εναντίον του, ελπίζοντας σε αντίδραση του. 

Το Παραλίμνι κε Τράττο, φημίζεται για τη φιλοξενία του. Δεν είναι αδυναμία, η αυτοσυγκράτηση που έδειξε στο παιχνίδι ο κόσμος μας. Δείχνει την ποιότητα του και αυτό θα έπρεπε να το σεβαστείτε. 

Αβραάμ Μουλαζίμης

Αντιδήμαρχος Παραλιμνίου"