Το ΜΕΤΑΓΡΑΦΙΚΟ πλάνο σε άμυνα και επίθεση

Μετά την ενίσχυση στην άμυνα, η προσοχή στην Ένωση στρέφεται κυρίως στο επιθετικό κομμάτι εκεί που δεδομένα υπάρχει πρόβλημα, αφού μετά από 15 αγωνιστικές έχει σκοράρει μόλις 13 φορές.
 
Στην μεταγραφική λίστα των "βυσσινί" υπάρχουν αρκετές ελκυστικές περιπτώσεις, με κάποιες εξ' αυτών να βρίσκονται πιο ψηλά και να συγκεντρώνουν περισσότερες πιθανότητες.
 
Shoval Gozlan
Πρόκειται για Ισραηλινό επιθετικό, 24 ετών που αγωνίζεται στην Maccabi Netanya και στο παρελθόν έχει αγωνιστεί σε Maccabi Haifa, Hapoel Ra'anana και Ironi Kiryat Shmona. Πριν από λίγα χρόνια θεωρείτο ένα από τα κορυφαία ταλέντα της χώρας ενώ στην ΕΝΠ έχουν πάρει εξαιρετικές συστάσεις από ανθρώπους που γνωρίζουν καλά τον ποδοσφαιριστή, όπως ο Έλι Γκούτμαν. 
 
Kwame Amponsah Karikari
Πολύ καλή περίπτωση είναι επίσης ο Γκανέζος επιθετικός Kwame Amponsah Karikari, ο οποίος αγωνίζεται στην πρωτοπόρο ομάδα του Αζερμπαϊτζάν, Νέφτσι Μπακού. Είναι 26 χρονών, με ύψος 1.90 και θητεία σε πολλές ομάδες (Inter Allies, AIK, Degerfors, Balikesirspor, Halmstad , Balikesirspor, FK Haugesund, Stal Dniprodzerzhynsk, Al-Markhiya και Al-Arabi).
 
Τέλος, σε ότι αφορά την ενίσχυση στην επίθεση υπάρχει και ένας νεαρός επιθετικός κάτω των 21 ετών, με θητεία στα τμήματα υποδομής μεγάλης Ευρωπαϊκής ομάδας. Στην χώρα του θεωρείται wonderkid και ένα από τα μεγαλύτερα ταλέντα της γενιάς του.
 
Αυτές είναι κάποιες από τις περιπτώσεις τις οποίες οι ιθύνοντες της Ένωσης εξετάζουν πιο... ζεστά τις τελευταίες ημέρες, χωρίς να σημαίνει ότι είναι οι μοναδικοί. Είναι δεδομένο ότι θα αποκτηθεί φορ ενώ δεν αποκλείεται αν ευνοήσουν οι συνθήκες να αποκτηθούν και δύο ποδοσφαιριστές για την επιθετική γραμμή.
 
Liassine CADAMURO Betaiba
Η πρόθεση για ενίσχυση δεν σταματά στον φορ, αφού συνεχίζουν να προτείνονται και αξιολογούνται ποδοσφαιριστές σε διάφορες θέσεις. Ένας από τους ποδοσφαιριστές που προτάθηκαν και η περίπτωση ενδιαφέρει αρκετά, είναι αυτή του Liassine CADAMURO Betaiba. Πρόκειται για Αλγερινό αμυντικό (στόπερ που παίζει και αριστερό μπακ), ο οποίος φέτος αγωνίζεται στην Segunda División  με την φανέλα της Gimnàstic de Tarragona. Είναι ποδοσφαιριστής με μεγάλη εμπειρία, 30 ετών, και παρουσία σε ομάδες όπως οι Real Sociedad, Mallorca, Osasuna, Servette και Nîmes. Στο παρελθόν το όνομα του απασχόλησε και το ΑΠΟΕΛ ενώ παράλληλα έχει και 15 συμμετοχές με την Εθνική Αλγερίας.