Αν γινόταν ΑΥΤΟ... θα ήταν ΦΑΒΟΡΙ!

Με το εκτός έδρας 2-2 που εξασφάλισε το απόγευμα της Τετάρτης (20/02) κόντρα στην Πάφο, η Ένωση αύξησε τις πιθανότητες της για πρόκριση στα ημιτελικά του Κυπέλλου.

Ακόμα και αν συμβεί αυτό, αν δηλαδή πάρει την πρόκριση στην ρεβάνς στο «Τάσος Μάρκου», θα εξακολουθεί να είναι το αουτσάιντερ του θεσμού, με όποιον αντίπαλο κι αν κληρωθεί.

Και γενικότερα, όχι μόνο φέτος αλλά και τα επόμενα χρόνια όταν βρίσκεται στην Α’ Κατηγορία, η Παραλιμνίτικη ομάδα δεν θα είναι ποτέ φαβορί για την κατάκτηση ενός τίτλου, μιας πρωτιάς. Εκτός και αν διοργανώνονταν κάποιος Μαραθώνιος αγώνας, τότε θα ήταν το μεγάλο φαβορί για νίκη!

Πώς; Θα έβαζε στην πρώτη γραμμή τον Ιράκλι Μαϊσουράντζε και οι υπόλοιποι… φτάστε τον!

Για ένα ακόμη παιχνίδι ο Γεωργιανός μέσος ήταν συγκλονιστικός. Με την απουσία και του Ενόχ στο παιχνίδι της Τετάρτης, ο Μαϊσουράντζε ήταν ο μοναδικός αμυντικός χαφ στην εντεκάδα της Ένωσης και… κατάπιε πολλά χιλιόμετρα, καταφέρνοντας να είναι πραγματικά παντού, όπου βρισκόταν η μπάλα.

Χωρίς αμφιβολία είναι από τις καλύτερες μεταγραφές που πραγματοποίησε φέτος η Ένωση, σε μια θέση που τα τελευταία χρόνια αντιμετώπιζε πολλά προβλήματα. Μαζί με τον Ενόχ, συνθέτουν ένα από τα καλύτερα δίδυμα της σύγχρονης ιστορίας της και είναι η πρώτη φορά που πέρασε ο Ιανουάριος και δεν ακούστηκε στο Παραλίμνι η φράση «έναν κόφτη σαν τον Φαρία να φέρουμε»!

Για να μπορεί να είναι τόσο συνεπής και τόσο αλάνθαστος τακτικά, δεν αρκεί μόνο να είναι καλός και έξυπνος ποδοσφαιριστής. Χρειάζεται να είναι και εξαιρετικός επαγγελματίας, να μην… κοροϊδεύει ούτε δευτερόλεπτο την προπόνηση, να ζει σαν επαγγελματίας ποδοσφαιριστής όχι μόνο στις 2 ώρες της προπόνησης αλλά ολόκληρη την ημέρα. Μόνο έτσι μπορεί κάποιος να έχει τέτοια τρεξίματα, τέτοιο καθαρό μυαλό και να μένει μακριά από κόπωση και τραυματισμούς.

Και η πιο πάνω περιγραφή, ανήκει στον Ιράκλι Μαϊσουράντζε!