MVP... Ο Σερμπάκοφ

Πολυτιμότερος Ποδοσφαιριστής της ΕΝΠ για την 20η και τον αγώνα με το ΑΠΟΕΛ, αναδείχθηκε ο νεαρός Ρώσος Αλεξάντρ Σερμπάκοφ.

Αναλυτικά η ενημέρωση:

Πολυτιμότερος Ποδοσφαιριστής (MVP) 20ης Αγωνιστικής

Ο ποδοσφαιριστής της ομάδας μας, "Aleksandr Scherbakov" παραλαμβάνει το βραβείο του Πολυτιμότερου Ποδοσφαιριστή της 20ης Αγωνιστικής (ΕΝΠ VS ΑΠΟΕΛ) για την ομάδα μας όπως αυτός αναδείχθηκε μέσα απο την πλέον καθιερωμένη διαδικτυακή ψηφοφορία η οποία επιτρέπει στους φίλους της ομάδας μας να επιλέγουν κάθε αγωνιστική τον πολυτιμότερο παίχτη της αγωνιστικής που μας πέρασε.

Μετά απο τυχαία επιλογή, ένας από τους φίλους της ομάδας μας που έλαβε μέρος στη ψηφοφορία έιχε την ευκαιρία να γνωριστεί απο κοντά με τον παίχτη της ομάδας μας, να του απονέμει το βραβείο του και να φωτογραφηθεί μαζί του.

Όπως αναφέραμε σε προηγούμενη μας ανακοίνωση ποδοσφαιριστής και φίλαθλος θα μπορούν κάθε βδομάδα να διαλέγουν σε ποιό κοινοφελές ίδρυμα/οργανισμό θα εισφέρουν ένα χρηματικό ποσό το οποίο είναι ευγενής χορηγία του εκάστοτε Υποστηρικτή του θεσμού του MVP.

Για αυτή τη βδομάδα, παίχτης και φίλαθλος αποφάσισαν όπως εισφέρουν τα €200 στον ΠΑΣΥΚΑΦ Αμμοχώστου, μια προσφορά της χορηγού εταιρείας DJS Professional Architecture !

Αυτή η συμβολική κίνηση, ευελπιστούμε να είναι η απαρχή για περισσότερη βοήθεια σε οργανισμούς που το αξίζουν και το χρειάζονται.

#enp1936 #morethanfootball #mvp