ΙΡΑΚΛΙ/ "Κανένας μας δεν πίστευε ότι θα υποβιβαστούμε/ Ήταν κάτι ουάου/ Θέλω πολύ να παραμείνω"

Από τους ποδοσφαιριστές που ακόμα και σε οικογενειακό δίτερμα, καταθέτει πάθος και ψυχή και με την παρουσία του καθ’ όλη την διάρκεια της σεζόν κατάφερε να κερδίσει την καθολική αναγνώριση από όλους στο Παραλίμνι.

Ο λόγος για τον Ιράκλι Μαϊσουράντζε, ο οποίος μετά το τέλος του συγκλονιστικού αγώνα της ΕΝΠ με την Αλκή που διατήρησε την Παραλιμνίτικη ομάδα στην Α’ Κατηγορία, μίλησε για όλα στην κάμερα της ιστοσελίδας μας www.kerkida.net.

Διαβάστε όσα ανέφερε:

Για το πώς βίωσε τον αγώνα: Θέλω να ευχαριστήσω το τεχνικό τιμ και τον κόσμο, κάνατε εξαιρετική δουλειά. Το παιχνίδι ήταν πάρα πολύ δύσκολο, ξέραμε ότι πρέπει να κερδίσουμε, με άλλο αποτέλεσμα δεν θα επιβιώναμε. Προσπαθήσαμε, κάναμε τα πάντα για να κερδίσουμε. Είμαστε χαρούμενοι διότι κάναμε τους εαυτούς μας χαρούμενους και μετά τους οπαδούς μας, την διοίκηση και το προσωπικό. Τους ευχαριστούμε όλους.

Για τις σκέψεις που είχε στο μυαλό του μετά το 2-2: Μετά το 2-2, ήταν δύσκολο αλλά είμαι σίγουρος ότι κανένας από τους συμπαίκτες μου δεν πίστευε ότι θα υποβιβαστούμε, διότι ήταν κάτι απίστευτο για εμάς. Προσπαθήσαμε σκληρά και νομίζω αξίζαμε να μείνουμε στην Α’ κατηγορία. Αυτός ο τύπος έβαλε ένα απίστευτο γκολ. Στο 2-1 για να είμαι ειλικρινής πίστεψα ότι όλα τελείωσαν και μείναμε στην κατηγορία, αλλά μετά από αυτό το γκολ έγιναν όλα πιο δύσκολα. Αλλά ακόμα μπορούσαμε να τα καταφέρουμε. Οι παίκτες, το τεχνικό τιμ, όλοι προσπάθησαν να μας σπρώξουν. Το πετύχαμε και είμαστε πάρα πολύ χαρούμενοι γι’ αυτό.

Για το αν έχει βιώσει κάτι ανάλογο στην καριέρα του, με τέτοιο δραματικό φινάλε: Φινάλε όπως αυτό, δεν είχα ποτέ μου σε όλη μου την καριέρα. Ήταν κάτι ξεχωριστό σε συναισθήματα, μεταξύ λύπης και μεγάλης χαράς, δεν μπορείς να το περιγράψεις με λόγια. Ήταν κάτι ουάου.

Για την παρουσία του κόσμου: Θέλω να πω ξανά ένα μεγάλο ευχαριστώ στον κόσμο. Πρέπει να αντιληφθούν ότι μας βοήθησαν πάρα πολύ. Ήταν όπως λέμε ο 12ος μας παίκτης, ξανά και ξανά ευχαριστώ και θέλω να σας ζητήσω την επόμενη σεζόν να έρθετε ξανά, όσο πιο πολλοί γίνεται. Διότι πραγματικά μας βοηθάτε. Νιώθουμε την υποστήριξη σας και σας έχουμε ανάγκη. Δεν παίζουμε μόνο για εμάς και την οικογένειά μας, παίζουμε και για εσάς. Διότι αυτή η ομάδα, ανήκει σε εσάς. Στους ανθρώπους του Παραλιμνίου και τους οπαδούς της Ένωσης.

Για το μέλλον του: Τώρα τα πλάνα μου είναι να πάω σπίτι στην οικογένεια μου και να ξεκουραστώ. Όσον αφορά το μέλλον μου, μιλάμε με την ομάδα εγώ και ο ατζέντης μου, ελπίζω να βρούμε την λύση διότι θέλω πολύ να παραμείνω στην ομάδα, διότι νιώθω πολύ καλά εδώ. Εύχομαι να βρούμε τον τρόπο και να παραμείνω.

Δείτε στο βίντεο ολοκληρωμένες τις δηλώσεις του: