"Ταξίδι Κόλαση-Παράδεισος μέσα σε λίγα δευτερόλεπτα..."

Με τη φωτογραφία του εμβλήματος και του γηπέδου της ομάδας, ο Κωνσταντίνος Φάνου γράφει για την φετινή σεζόν και την δική του εμπειρία στην ΕΝΠ...

Αρκετά 24ωρα μετά και σιγά σιγά αντιλαμβάνεσαι ότι ο στόχος ο οποίος είχε τεθεί εξαρχής επιτυγχάνεται έστω και την τελευταία στιγμή, έχοντας κάνει το ταξίδι Κόλαση-Παράδεισος μέσα σε λίγα δευτερόλεπτα.

Μια αγωνιστική περίοδος φτάνει στο τέλος μετά από πολύ άγχος, αγωνία, πάθος αλλά και αρκετές δύσκολες στιγμές.

Όλα αυτά όμως εύκολα ξεχνιούνται και μένουν στον μυαλό οι ωραίες στιγμές, οι χαρές τα γέλια αλλά και η ανακούφιση.

Είναι πραγματικά τεράστια τιμή να υπηρετείς την ομάδα που από μικρό παιδί υποστηρίζεις και ονειρεύεσαι ότι κάποια θα μπορέσεις να προσφέρεις έστω το ελάχιστο προς αυτή.

Ιδιαίτερες ευχαριστίες στον άνθρωπο που για μία ολόκληρη χρονιά αποτέλεσε για εμένα κάτι περισσότερο από οικογένεια σε πολλούς τομείς τον Theodoros Antoniou που με την εμπειρία του έκανε την δουλειά μου πολύ πιο εύκολη αλλά και τον Petros Goulas για την άψογη συνεργασία με το τμήμα Marketing!

Ένα μεγάλο ευχαριστώ σε όλα τα μέλη των Μ.Μ.Ε για την άριστη συνεργασία που είχαμε σε όλη την διάρκεια της χρονιάς αλλά και για την υπομονή και ανοχή που επέδειξαν προς το πρόσωπο μου όντας «πολύ καινούργιος» στον χώρο αυτό.

Επίσης θα ήθελα να ευχαριστήσω τον Πρόεδρο και όλα τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου για την εμπιστοσύνη που μου έδειξαν να τους εκπροσωπώ στα μέσα.

Τέλος ένα τεράστιο ευχαριστώ στον κόσμο της Ένωσης για την συμπαράσταση σε όλο αυτό που ονομάζεται Ε.Ν.Π και να είστε σίγουροι ότι χωρίς εσάς τίποτα δεν θα ήταν εφικτό.

Καλή ξεκούραση σε όλους και είμαι σίγουρος ότι τα καλύτερα έρχονται!!

«Όσο Υπάρχει Παρθενώνας ΘΑ Υπάρχει Ένωση»

Κωνσταντίνος Φάνου 
Εκπρόσωπος Τύπου Ε.Ν.Π