ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΗ λειτουργία/ "Κούδας" σε πρώτο πλάνο

Αρκετά διαφορετικό θα είναι το σκηνικό στην φετινή ΕΝΠ.

Σε αντίθεση με τα τελευταία χρόνια, φέτος δεν θα υπάρχει ο Γιώργος Τσόκκος σε πρώτο πλάνο, μετά από επιθυμία του ιδίου, λόγω επαγγελματικών και προσωπικών υποχρεώσεων.

Αυτό δεν σημαίνει βέβαια ότι δεν θα παραμείνει δίπλα στην ομάδα, βοηθώντας την τόσο οικονομικά όσο και σε οργανωτικά θέματα, όπως του ζητηθεί. Το γενικό πρόσταγμα θα ανήκει στον κ. Δημήτρη Οικονόμου - Κούδα (δεξιά στην κεντρική φώτο), ένα πρόσωπο που χαίρει της απολύτου εμπιστοσύνης και εκτίμησης από την οικογένεια Τσόκκου, παλαίμαχο ποδοσφαιριστή της ομάδας με σπουδαία καριέρα, που έφτασε μέχρι και τον Παναθηναϊκό. Αυτος σε συνεργασία με κάποια αλλά νεαρά πρόσωπα θα έχουν την ευθύνη της στελέχωσης του ρόστερ της νέας σεζόν.

Η διαφορά αυτή δεν σημαίνει βέβαια ότι η Ένωση θα είναι πιο αδύναμη σε σχέση με πέρσι. Αυτό φαίνεται άλλωστε από το γεγονός ότι ποδοσφαιριστές όπως οι Βαλλιάνος, Κυριάκου, Μαϊσουράντζε, Πέτρου και Αμπαρτζουμιαν είχαν καλύτερες οικονομικά προτάσεις από άλλες ομάδες, ωστόσο πείστηκαν για το πλάνο που υπάρχει φέτος και ανανέωσαν με την Παραλιμνίτικη ομάδα.