Επιστροφή για... ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΣΗ της αδικίας!

Ο Ονησίφορος Ρουσιάς επέστρεψε στην ΕΝΠ, την ομάδα από την οποία έκανε τα πρώτα του ποδοσφαιρικά βήματα και αυτό που θέλει, είναι να… αποκατασταθεί η τάξη!

Να διορθωθεί το λάθος του 2012 και του Τον Κάανεν δηλαδή…

Τότε, η Παραλιμνιτικη ομάδα ξεκίνησε την χρονιά με προπονητή τον Ζουβάνη Ζουβάνη και υπεύθυνους προγραμματισμού τους Ξένη Ζαχαριάδη, Πμπο Βρακά και Γιώργο Ζαννέτου. Αποκτήθηκαν μερικοί εξαιρετικοί ποδοσφαιριστές (πχ Χογκ, Κουντούλ, Μιλιάζες, Ρούι, Λεονάρντο), ωστόσο όσον αφορά την επίθεση, υπήρξε… αστοχία.

Οι κύριοι Εμανουέλ Οκοτούβα-Τόμας Όραβετς δεν… ακούμπησαν έχοντας 10 συμμετοχές – 1 γκολ ο πρώτος και 19 συμμετοχές – 1 γκολ ο δεύτερος. Μαζί, 29 αγώνες – 2 γκολ ενώ χαρακτηριστικό είναι ότι και για τους δύο, αυτή ήταν η τελευταία σεζόν της καριέρας τους!

Παρ’όλα αυτά, ο Κάανεν (που αντικατέστησε τον Ζουβάνη) δεν έδωσε τις ευκαιρίες που έπρεπε στον Ονησίφορο, αγνοώντας τον προκλητικά. Αποτέλεσμα αυτού, ο Ρουσιάς να αποχωρήσει παίρνοντας την ελεύθερα του και συνεχίζοντας στην Ομόνοια…

Πλέον ο υψηλόσωμος φορ επέστρεψε και ένα πράγμα είναι που επιθυμεί. Αυτή την φορά να του δοθούν οι ευκαιρίες που δεν πήρε το 2012. Κι αν του δοθούν, ο ίδιος είναι πανέτοιμος και αποφασισμένος να τις αρπάξει!