(Δηλώσεις Λούκα) "Θα βρω άλλο Ονίλο" "Με στήσανε 4 φορές για Τάκπα"

Με τον πρόεδρο του Ερμή, Λούκα Φανιέρο επικοινώνησε η ιστοσελίδα μας, www.kerkida.net, ώστε να μας ενημερώσει για τις τελευταίες εξελίξεις αναφορικά με το θέμα του Ονίλο αλλά και να μας πει κάτι παραπάνω για το θέμα Τακπατζούμι αφού νωρίτερα σήμερα ο σύλλογος είχε προχωρήσει σε ανακοίνωση...

Θα βρω νέο Ονίλο...

"Δεν τα βρήκαμε με την ομάδα του και θα αποχωρήσει. Έτσι είναι το ποδόσφαιρο και πάμε παρακάτω. Δεν υπάρχει καμία ανησυχία και είμαι σίγουρος ότι τη νέα σεζόν θα βρω νέο Ονίλο και νέο Ταγκμπατζούμι".

Με στήσανε σε τέσσερα ραντεβού, λυπάμαι για την κατάντια τους...

"Λυπάμαι για την ΑΕΛ και την κατάντια κάποιων ανθρώπων. Τους έκλεισα 15 ραντεβού και μας στήσανε. Πήγαμε τέσσερις φορές στα γραφεία τους και ήταν άφαντοι. Η ΑΕΛ θα χάσει έξι βαθμούς από αυτή την υπόθεση. Αυτοί που έχουν την ΑΕΛ θα πρέπει να σκεφτούν τις πράξεις τους και πώς ενεργούν. Είναι πραγματικά λυπηρό. Αν δεν μπορούν να αγοράσουν κάποιον ποδοσφαιριστή, να μην τον αγοράσουν. Εμένα μου πήρε το ΑΠΟΕΛ τον ποδοσφαιριστή επειδή έδωσε παραπάνω. Έτσι είναι το ποδόσφαιρο, πρέπει να βάζεις το χέρι σου μέχρι εκεί που φτάνεις".

Κλείνοντας, θέλησε να προσθέσει για τον Ιμπραΐμι: "Αυτοί που θα πάρουν τον Ιμπραΐμι να του κάνουν ένα τσεκ και μετά να τον υπογράψουν. Εμείς δεν θέλαμε να τον πάρουμε. Δεν θέλω να πω το λόγο. Να μάθει να σέβεται ο Ιμπραΐμι. Είδαμε κάτι και εμείς του είπαμε να φύγει. Αφού τον θέλουν οι μεγάλες ομάδες ας τον πάρουν".