Σύμφωνα με την ενημέρωση από το "στρατόπεδο" του Ερμή, μια ευχάριστη έκπληξη επιφύλαξαν οι οπαδοί της ομάδας από το Λονδίνο οι οποίοι μετά από τηλεφωνική επικοινωνία που είχαν με τον πρόεδρο του Ερμή κύριο Λούκα Φανιέρο τον έπεισαν να κλείσει το deal με τον Jose Moreira και αυτοί με την σειρά τους επιθυμούν να συνεισφέρουν για την μεταγραφή του παίχτη.
Αναλυτικά:
Μια ευχάριστη έκπληξη μας επιφύλαξαν οι οπαδοί μας από το Λονδίνο οι οποίοι μετά από τηλεφωνική επικοινωνία που είχαν με τον πρόεδρο του Ερμή κύριο Λούκα Φανιέρο τoν έπεισαν να κλείσει το deal με τον Jose Moreira και αυτοί με την σειρά τους επιθυμούν να συνεισφέρουν για την μεταγραφή του παίχτη.
Τη συγκινητική αυτή πρωτοβουλία είχε ο πρωτεργάτης ο Κωνσταντίνος Πίττας ,ο οποίος είναι ένας από τους πιο θερμούς οπαδούς της ομάδας μας στο Λονδίνο, και ακολούθησαν ο Τράττος Παντελής, Κουγκλής Αγαθοκλής, Ντέμος Γεώργιος και Κώστας Τσικκίνης.
Τους ευχαριστούμε θερμά για την συμπαράσταση, την εκτίμηση, το πάθος και την αγάπη που δείχνουν για την ομάδα τους κι εμείς με την σειρά μας θα κρατήσουμε την ομάδα στα ψηλά.