"Διαζύγιο" με Παναγιώτου (ΔΗΛΩΣΕΙΣ)

Παρελθόν από τον Ερμή αποτελεί ο Νίκος Παναγιώτου, σύμφωνα με πληροφορίες της ιστοσελίδας μας www.kerkida.net…

Η διοίκηση της ομάδας αποφάσισε όπως προχωρήσει σε αλλαγή στην τεχνική ηγεσία, ολοκληρώνοντας την συνεργασία με τον κ. Παναγιώτου.

Μαζί του αποχωρεί και ο βοηθός Κώστας Μαλέκκος, ο οποίος δεν επιθυμούσε να παραμείνει μιας και στον Ερμή πήγε λόγω του Παναγιώτου.

Πλέον ο Ερμής είναι σε αναζήτηση νέου προπονητή ενώ την πόρτα της εξόδου αναμένεται να περάσουν και δύο ποδοσφαιριστές

Με αφορμή την απόφαση του Ερμή για λύση της συνεργασίας με τον Νίκο Παναγιώτου, η ιστοσελίδα μας www.kerkida.net επικοινώνησε με τον τιμ μάνατζερ των «φτεροπόδαρων» Κώστα Φώτη ο οποίος αναφέρθηκε στο… διαζύγιο με τον Κύπριο τεχνικό:

«Όντως αποφασίσαμε στην αλλαγή στην τεχνική ηγεσία. Είναι μια απόφαση που πάρθηκε από το συμβούλιο. Το χειρίστηκε ο Πρόεδρος και οι συνεργάτες του. Όταν υπάρχει αλλαγή, από την μία είναι θετικό για την ομάδα, από την άλλη δεν ξέρεις ποια εξέλιξη θα έχει. Όλες οι ομάδες που αλλάζουν προπονητή θέλουν να δουν την ομάδα τους βελτιωμένη.

Όταν κάποιος δει τα αποτελέσματα της ομάδας μας, αυτό που μπορεί να πει είναι ότι η συγκομιδή είναι πλασματική με τους 10 βαθμούς που έχουμε μαζέψει μέχρι στιγμής. Σε κάποια παιχνίδια, κάπου στο τέλος δεχόμασταν γκολ και χάναμε βαθμούς. Μπορούσαμε να έχουμε 15-16 βαθμούς και να είμαστε κοντά στην εξάδα.

Ακόμη δεν έχουμε αποφασίσει κάτι για τον αντικαταστάτη. Ο προπονητής που θα έρθει θα πρέπει να δουλέψει αρκετά και να δημιουργήσει την δική του φιλοσοφία».