Ευχαριστεί τους χορηγούς του

Με ανακοίνωση του ο Ερμής ευχαριστεί τους χορηγούς του…  

Φίλοι του ΕΡΜΗ ΑΡΑΔΙΠΟΥ καλώς ορίσατε,

Με ιδιαίτερη χαρά και ικανοποίηση σας προσκαλέσαμε σήμερα για να παρευρεθείτε εδώ, σε αυτό το πάρτι για να σας πούμε… Ευχαριστώ! 

Η φετινή χρονιά για την ομάδα μας ολοκληρώθηκε επιτυχώς γιατί αφενός οι παίκτες μας έδωσαν τον καλύτερο τους εαυτό αγωνιστικά, και αφετέρου είχαμε την στήριξη όλων εσάς, και δικαίως πρέπει να νιώθετε περήφανοι καθώς συνεισφέρατε αρκετά. Βάλατε κι εσείς το χέρι σας σε αυτή την επιτυχία. 

Εκ μέρους του Προέδρου της ομάδας, του Διοικητικού Συμβουλίου αλλά και απ’ όλους τους παίκτες σας εκφράζουμε τις εγκάρδιες ευχαριστίες μας, που για ακόμη μια χρονιά σταθήκατε συνοδοιπόροι στο ταξίδι της ομάδας μας. 

Για ακόμη μια χρονιά μας δώσατε το δικαίωμα να ονειρευτούμε και να παλέψουμε για αυτά που βάλαμε σαν στόχους, να πολεμήσουμε για να κάνουμε εσάς, αλλά και τους φιλάθλους της ομάδας μας υπερήφανους. 
Σας ευχαριστούμε πραγματικά χορηγοί μας, παίξατε καθοριστικό ρόλο στην επιτυχία της ομάδας. Είναι πολύ σημαντική η προσφορά σας και παράλληλα δίνεται ένα γερό μήνυμα στους νέους να στραφούν στον αθλητισμό και στους κάτοικους της Αραδίππου να αγαπήσουν τον Ερμή.

Οι επιτυχίες της ομάδας μας και η συνεχής ανοδική της πορεία, μας δίνει το δικαίωμα να ελπίζουμε για καλύτερες μέρες, αλλά επίσης μας πεισμώνει για να δουλέψουμε ακόμη πιο σκληρά για να μην απογοητεύσουμε όσους φιλάθλους είναι ακούραστα είναι στο πλευρό μας. 

Από την πλευρά μας υποσχόμαστε με τη νέα χρονιά, να δώσουμε τον καλύτερο μας εαυτό για να ακούγεται ο ΕΡΜΗΣ ΑΡΑΔΙΠΟΥ συνεχώς, πάντα με την δική σας υπερπολύτιμη στήριξη. 
Σας ευχαριστούμε πολύ. Η επιτυχία της ομάδας οφείλεται σε όλους εσάς! Καλό μας καλοκαίρι και καλή επιστροφή στους αγωνιστικούς χώρους.