ΦΑΝΙΕΡΟΣ: "Τέλος τα ψέματα/Δεν θα ανεχτώ ξανά..."

Δηλώσεις και από Λούκα Φανιέρο που ευχαριστεί τον Κώστα Καϊάφα για την προσφορά του στην ομάδα και στέλνει εκ νέου... μηνύματα

«Με την σειρά μου θέλω να ευχαριστήσω τον Κώστα Καϊάφα για τις υπηρεσίες που πρόσφερε στον Ερμή Αραδίππου. Είναι ένας καλός προπονητής με μέλλον, αλλά λόγω των ατυχών αποτελεσμάτων έπρεπε να αλλάξουμε κάτι στην ομάδα. Του εύχομαι καλή επιτυχία στο μέλλον. 

Θέλω να στείλω και ένα μήνυμα στα υπόλοιπα μέλη του τεχνικού τιμ αλλά και στους ποδοσφαιριστές ότι από αύριο τα ψέματα και οι δικαιολογίες τελείωσαν. Αναλαμβάνω πλήρως την ομάδα και σε ότι αφορά το ποδοσφαιρικό κομμάτι. Δεν θα ανεχτώ ξανά το οποιοδήποτε συμβάν που υποδεικνύει μη επαγγελματισμό και που θα ζημιώνει την ομάδα μας. 

Επίσης θέλω να τονίσω σε ορισμένους που νόμισαν ότι ο Ερμής Αραδίππου είναι για «φάγωμα» να το βγάλουν από το κεφάλι τους επειδή πολύ απλά δεν μπορούν να τα καταφέρουν. Παράλληλα δεν θα ανεχτώ ξανά τον οποιοδήποτε να επηρεάζει την απόδοση της δικής μου ομάδας μέσα στον αγωνιστικό χώρο.

Από αύριο ο Ερμής Αραδίππου αλλάζει και όσοι μείνουν μαζί μας (τεχνικό τιμ και ποδοσφαιριστές επειδή πολύ πιθανόν να υπάρξουν και άλλες αποχωρήσεις) θα πρέπει να είναι σοβαροί, επαγγελματίες και να δίνουν τον καλύτερο τους εαυτό». 

Υ.Γ. Την αυριανή προπόνηση της ομάδας θα πραγματοποιήσει ο βοηθός προπονητής Δημήτρης Δασκαλάκης με τον γυμναστή Κυριάκο Τσιαππούτα μέχρι να προσληφθεί ο νέος προπονητής το οποίο αναμένεται να γίνει μέσα στα επόμενα 24ωρα.