Ο ΜΑΥΡΟΥ... περιγράφει το γκολ με την Ομόνοια

Ο Γιάννης Μαύρου παρέλαβε το βραβείο Stoiximan Top Goal 8ης Αγωνιστικής. Ο ποδοσφαιριστής του Ερμή έδωσε παράλληλα και την πιο κάτω συνέντευξη στον ΠΑ.Σ.Π.:

Συγχαρητήρια για το βραβείο!

«Ευχαριστώ πολύ, θα ήθελα πέραν του ΠΑ.Σ.Π. να ευχαριστήσω επίσης τον χορηγό του βραβείου Stoiximan αλλά και όλο τον κόσμο που ψήφισε το γκολ μου. Πραγματικά την 8η Αγωνιστική και τα 3 υποψήφια γκολ ήταν πολύ ωραία και θα ήθελα να δώσω συγχαρητήρια και στους Riera και Kingsley».

Πες μας λίγα λόγια για το γκολ.

«Κρατούσα την μπάλα και πλησίαζα στη περιοχή από τα πλάγια. Δεν είχα στο μυαλό μου όταν ξεκινούσα ότι θα σουτάρω όμως μετά την ντρίπλα που έκανα και βλέποντας ότι δεν είχα επιλογή κάποιας καλής πάσας σούταρα. Είχα δει ότι υπήρχε το περιθώριο να περάσει η μπάλα. Ήταν απόφαση στιγμιαία όμως η μπάλα πήρε την κατάλληλη τροχιά και σημείωσα ένα πολύ όμορφο γκολ».

Ποιοι οι φετινοί σου στόχοι;

«Θέλω να κάνω μια καλή και γεμάτη χρονιά στην Α’ Κατηγορία. Να αγωνίζομαι και να έχω καλές εμφανίσεις για να βοηθήσω τον Ερμή να πετύχει τους στόχους του, είτε σκοράροντας είτε βοηθώντας με άλλους τρόπους στο γήπεδο».