Kαθάρισε στο πρώτο ημίχρονο (δηλώσεις/φώτος)

Με δυο γκολ στο πρώτο ημίχρονο - με Μανού στο 8' και Ταραλίδη στο 28' - ο Ερμής κέρδισε τον Οθέλλο στο "Παπαδόπουλος" με 0-2 και έκανε άλλο ένα βήμα για κατάληψη θέσης στο πρώτο γκρουπ. Οι δυο ομάδες είχαν από ένα ημίχρονο όμως οι "φτεροπόδαροι" είχαν την ουσία και έφτασαν στη νίκη. Παραμένει στην 10η θέση ο Οθέλλος με 15 βαθμούς...

Η εξέλιξη...

- Πρώτο σφύριγμα

- ΓΚΟΛ... Στο 8' στην πρώτη του ευκαιρία ο Ερμής κάνει το 0-1 με τον Μανού, με κοντινή προβολή.

- Καλός ρυθμός στα πρώτα 15 λεπτά αλλά δεν υπάρχει άλλη μεγάλη φάση πέραν εκείνης του γκολ.

- ΓΚΟΛ... 0-2 ο Ερμής στο 28' μετά από φάουλ του Ταραλίδη που χτύπησε στο "τείχος" και πήγε στα δίκτυα.

- 41' Πρώτη ευκαιρία για τον Οθέλλο, ο Μπογκατίνοφ αποκρούει το πλασέ του Γκριγκαλασβίλι από πολύ πλάγια δεξιά.

- Στο 50' καλή φάση για τους γηπεδούχους, ο Μπογκατίνοφ βγαίνει και μπλοκάρει το σουτ του Βέρα.

- Στο 65' ο Τιάγο σκοράρει για τον Οθέλλο όμως το γκολ ακυρώνεται ως οφσάιντ. Δύσκολη φάση όμως φαίνεται πως ο σκόρερ ήταν όντως λίγο μπροστά την ώρα που δέχθηκε την μπάλα.

- 67' Μεγάλη ευκαιρία για τους γηπεδούχους, ο Βέρα από αριστερά δεν μπορεί να σκοράρει.

- Στο 81' μετά από πολλή ώρα απειλεί ο Ερμής με πλασέ του Ιμπραΐμι που έφυγε λίγο έξω.

- 87' Καλό φάουλ από τον Βασιλείου, λίγο ψηλά.

- Τέλος αγώνα.

Οθέλλος: Ρόιν, Γκριν, Σπρόκελ (78' Λοΐζου), Κυριάκου Κ., Βασιλείου, Χατζηγιαννακού (84' Κυριάκου Β.), Χμαλάτζε, Γκριγκαλασβίλι (57' Γκαρσία), Βέρα, Πουτζιουρής, Τιάγο

Ερμής: Μπογκατίνοφ, Ζάρκοβιτς, Ταραλίδης, Παουλίνιο, Μουσταφά, Ιμπραΐμι (88' Λόπες), Σαμάρας, Μανού, Χριστοφή, Ρέζεκ (92' Παπαθανασίου), Ονίλο (66' Τσίνα)

Κίτρινες: Κυριάκου, Βέρα, Τιάγο / Ρέζεκ, Ονίλο (4η), Χριστοφή, Ζάρκοβιτς

Ενδιαφέρουν

* Πρώτο γκολ για τον Μανού.

* Πρώτο γκολ και για τον Γιάννη Ταραλίδη.

* Τέταρτη κίτρινη για τον Ονίλο που δεν έχει δικαίωμα συμμετοχής για την αναμέτρηση με τη Σαλαμίνα.

* Στον πρώτο γύρο είχε κερδίσει ο Ερμής με 1-0.

* Διαιτητής ήταν ο Χρίστος Νικολαΐδης με βοηθούς τους Μ. Σωτηρίου - Π. Πέτρου και τέταρτο τον Γ. Κωνσταντίνου.

ΟΙ ΔΗΛΩΣΕΙΣ

Μίτσελ Φαν Ντερ Χάαγκ: "Είμαι πολύ ευχαριστημένος από τη νίκη. Κερδίσαμε ένα πολύ δύσκολο αντίπαλο, μια ομάδα με καλή οργάνωση την οποία δύσκολα μπορείς να την κερδίσεις. Ξεκινήσαμε πολύ καλά και μπήκαμε μπροστά στο σκορ. Στο δεύτερο ημίχρονο ο Οθέλλος ήταν καλύτερος, ρίσκαρε, ενώ εμείς θα μπορούσαμε να έχουμε καλύτερη παρουσία. Είναι σημαντικό που κερδίσαμε ένα καλό αντίπαλο αλλά και γιατί η ομάδα εδώ και πολύ καιρό ήταν χωρίς νίκη. Είμαι ικανοποιημένος από την προσπάθεια των παικτών, μπορούμε να πάμε και καλύτερα και πλέον κοιτάμε τον αγώνα κυπέλλου που ακολουθεί".

Κώστας Σακκάς: "Ο αντίπαλος ζήτησε την ουσία από το ξεκίνημα. Οι αλλαγές στην ενδεκάδα μας λόγω των απουσιών μας αποσυντόνισαν. Δώσαμε ένα γκολ στον αντίπαλο και δεχθήκαμε ακόμα ένα με τον τρόπο που το δεχθήκαμε. Μετά από αυτή την εξέλιξη είχαμε πολύ δύσκολο έργο. Στο δεύτερο ημίχρονο είδα μια πολύ καλή προσπάθεια από τους παίκτες μου. Δημιουργήσαμε ευκαιρίες και αν μετρούσε το γκολ του Τιάγκο ίσως να ήταν διαφορετικά τα πράγματα. Θα ήθελα να δω ξανά την φάση. Δεν πρέπει να μας πάρει από κάτω η ήττα. Θα κάνουμε ότι μπορούμε για να πετύχουμε τον στόχο της παραμονής. Όσον αφορά τον Τιάγκο, ήταν το τελευταίο του παιχνίδι και φεύγει με μεταγραφή. Είχε μια πολύ καλή πρόταση για το μέλλον του και δεν μπορείς να στερείς από έναν παίκτη κάτι καλύτερο".