"Να σταματήσουν τα ευχολόγια, η βρωμιά είναι εδώ"

Ανακοίνωση εξέδωσε ο Ερμής Αραδίππου, με την οποία καταδικάζει την τοποθέτηση βόμβας στο αυτοκίνητο του διαιτητή Βασίλη Δημητρίου.

Η ανακοίνωση αναλυτικά

"Με αφορμή την νέα βομβιστική επίθεση εναντίον του διαιτητή κ. Βασίλη Δημητρίου ο πρόεδρος, τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου αλλά και σύσσωμος ο ΕΡΜΗΣ ΑΡΑΔΙΠΠΟΥ καταδικάζουν την ειδεχθή  αυτή πράξη άλλα και κάθε τρομοκρατική ενέργεια που γίνεται εναντίον οποιουδήποτε εμπλέκεται στον χώρο του ποδοσφαίρου είτε αυτός είναι διαιτητής είτε αυτός είναι σωματειακός παράγοντας ή έχει οπουδήποτε άλλη ιδιότητα και ασχολείται με το ποδόσφαιρο.

Πάμπολλες φορές το ποδόσφαιρο βρέθηκε στο μάτι του κυκλώνα και πάμπολλες φορές έτυχε διερεύνησης. Διερευνούμε και διερευνούμε το ποδόσφαιρο και ψάχνουμε να βρούμε την «βρωμιά». Η βρωμιά εδώ είναι, εδώ ευρίσκεται. Οι τραμπουκισμοί, οι εκφοβισμοί και οι οποιεσδήποτε τρομοκρατικές πράξεις.  Αυτές τις ειδεχθείς πράξεις πρέπει να διερευνήσει η αστυνομία. Να σταματήσουν τα ευχολόγια και να γίνουν πράξεις. Να αποκαλυφθούν και να τιμωρηθούν παραδειγματικά οι ένοχοι.

Το σωματείο μας τάσσεται υπέρ του κ. Δημητρίου και εκφράζει την συμπάθεια και συμπαράσταση του.