Έμειναν στο μηδέν

Στο μηδέν έμειναν Εθνικός και ΘΟΪ, σε χθεσινό φιλικό παιχνίδι στην Λακατάμια.

Ο Εθνικός παρατάχθηκε με τους: Μυτίδη, Χάτζιαρο, Αρετά, Κκονέ, Μπόρχα, Αράμπαλ, Πουτζιουρή, Κατσιαρή, Κουή, Σαμπανάτζε, Μαγκούρη.

Στο δεύτερο ημίχρονο αγωνίστηκαν και οι: Μπογκατίνοφ, Έβερτον, Κόμαν, Μιράντα, Ιάκομπ, Πιντσέλι, Τιουγκούσι, Χατζηβασίλης, Ηλία, Πράγκερ, Γκέρκοβιτς.

Για τo ΘΟΪ στο πρώτο μέρος έπαιξαν οι Παναγιώτου, Ματθαίου, Ιωάννου Μ., Κυριάκου, Αγγελίνας Α., Ιωάννου Γ., Ερωτοκρίτου, Παπασωφρονίου, Κωνσταντινίδης, Μούζουρος και Καλλής

Στο δεύτερο ημίχρονο συνέχισε ο Παναγιώτου Κ. με τους Μάρη, Χατζηπαντελίδη, Καστάνα, Θεοφάνους, Λαΐφη, Φοινίρη, Αριστοδήμου, Παναγιώτου Χ., Καπαρτή και Fernando. Στο 60 ΄ μπήκε στο παιχνίδι και ο Βαρβαρίτης ενώ η τελευταία αλλαγή ήταν ο Αγγελίνας Δ. στο 70΄.

Οι Φιλανιώτης, Γεωργίου κρίθηκε σκόπιμο να προστατευτούν, λόγω κούρασης που είχαν και θα συμμετάσχουν στο παιχνίδι του Σαββάτου με τη Νέα Σαλαμίνα.