"Στο γήπεδο δεν υπάρχουν συναισθηματισμοί"

Τα δύο γκολ του Γιάννη Χατζηβασίλη δεν χάρισαν στον Εθνικό ‘Αχνας μόνο τρεις βαθμούς , αλλά τους έδωσε ανάσα, πνοή ελπίδας σε απάντηση προς όλους αυτούς που τους είχαν ξεγράψει.

Σε μια «περίεργη» ποδοσφαιρική χρονιά για τον ίδιο, ο Γιάννης έδωσε της δικές του απαντήσεις και δείχνοντας πως αξίζει να έχει μια θέση στην αρχική ενδεκάδα.

Μιλάει στο kerkida.net για την πολύτιμη νίκη της ομάδας του και για τη δικαίωση που νιώθει.

«Δεν κάναμε τίποτα ακόμα! Εμείς είπαμε θα παλέψουμε μέχρι το τέλος. Παιχνίδι με παιχνίδι, να δούμε τι θα βγει στο τέλος»

Για το αν κρίθηκε το παιχνίδι στα δικά του γρήγορα γκολ
«Σίγουρα βοήθησαν τα γρήγορα γκολ αλλά θεωρώ ότι η ομάδα μας ήταν κυρίαρχη στον αγωνιστικό χώρο. Όλοι οι παίκτες ήταν σε πολύ καλή μέρα, δουλέψαμε όλοι μαζί και φτάσαμε στη νίκη. Όσο για τα δικά μου γκολ είμαι πολύ χαρούμενος! Σήμερα έτυχε να είμαι εγώ αυτός που σκόραρε αλλά σημασία έχει η νίκη της ομάδας»

«Σκωτσέζικο ντους» η φετινή χρονιά – Από βασικός μένει στον πάγκο
«Εντάξει ,ξεκίνησα τη χρονιά ως βασικός και πολύ καλά μάλιστα. Μετά όταν η ομάδα δεν ήταν στα καλύτερα της και με την αλλαγή προπονητή και όλα τα συναφή έπρεπε να αλλάξουν κάποια πράγματα. Στο ποδόσφαιρο έτσι είναι. Όταν οι συμποδοσφαιριστές μου πήραν την ευκαιρία τους και από τη στιγμή που η ομάδα έβγαζε καλό πρόσωπο, δεν υπήρχε λόγο για αλλαγές και έτσι έμεινα καθηλωμένος στον πάγκο περιμένοντας την ευκαιρία μου. Τώρα ξανά που η ομάδα δεν πήγαινε καλά έπρεπε να γίνουν αλλαγές και έτσι ήρθε η δική μου ευκαιρία. Όλοι πρέπει να βρίσκονται σε καλή ψυχολογική και φυσική κατάσταση  ώστε να μπορούν να ανταποκριθούν στις ευκαιρίες όπως έκανα κι εγώ. Και ναι τέλος θεωρώ ότι είναι δικαίωση! Αλλά όπως και πριν ήταν ένα μικρό βήμα. Σίγουρα παίρνω ψυχολογία και εγώ και η ομάδα και συνεχίζουμε πιο δυνατά για τη συνέχεια».

Πώς είναι να σκοράρεις απέναντι στην ομάδα της πόλης σου ;
«Καταρχάς να ευχηθώ καλή συνέχεια στην Πάφο και ότι καλύτερο. Είμαι Παφίτης και χαίρομαι όταν η ομάδα της πόλης μου πάει καλά. Παρόλα αυτά στο ποδόσφαιρο έτσι είναι. Τώρα ανήκω στον Εθνικό και στο γήπεδο δεν υπάρχουν συναισθηματισμοί ειδικά σε τέτοια κρίσιμα παιχνίδια».

Για το ποδοσφαιρικό του μέλλον
«Πρώτος στόχος είναι να κρατήσουμε την ομάδα στην κατηγορία και στη συνέχεια θα δούμε».