"Δεν έχουμε την οικονομική βάση και την στήριξη..."

Mε ανακοίνωση η διοίκηση της Νέας Σαλαμίνας αναφέρεται στην λήξη της προθεσμίας για υποβολή υποψηφιοτήτων και τονίζει πως δεν διαθέτει τους οικονομικούς πόρους και την στήριξη για να συνεχίσει το έργο της.

Η ανακοίνωση αναφέρει...

"Έχει λήξει το βράδυ της Πέμπτης 30 Απριλίου 2015 η προθεσμία υποβολής αιτήσεων για εκλογή στο νέο Διοικητικό Συμβούλιο της Νέας Σαλαμίνας Αμμοχώστου χωρίς να υπάρξει οποιαδήποτε υποψηφιότητα.

Ως εκ τούτου το Διοικητικό Συμβούλιο έχει αποφασίσει στην τακτική του συνεδρία όπως διεξαχθεί κανονικά η Γενική Συνέλευση, στις 6 Μαΐου 2015 στις 19:00 στην αίθουσα εκδηλώσεων του Συνεργατικού Ταμιευτηρίου Αμμοχώστου, και η οποία θα καθορίσει τις μετέπειτα ενέργειες για εκλογή του νέου Διοικητικού Συμβουλίου. Βάσει του καταστατικού του σωματείου θα πρέπει εντός 30 ημερών να υπάρξει εκλογή νέου Διοικητικού Συμβουλίου.

Τα μέλη του νυν Διοικητικού Συμβουλίου επιθυμούν να φέρουν σε γνώση όλων των μελών του σωματείου ότι παρά την αρχική τους πρόθεση για συνέχιση του έργου που ανέλαβαν πριν από 2 χρόνια με στόχο την επιβίωση του σωματείου, στον παρόν διάστημα και σε μια κομβική στιγμή στην οποία θα πρέπει να τεθούν οι βάσεις για άνοδο της Νέας Σαλαμίνας στο πιο πάνω επίπεδο, δεν έχουν την οικονομική βάση ή την ανάλογη στήριξη για να φέρουν σε πέρας το στόχο.

Τονίζεται για μια ακόμη φορά ότι με τη νέα της μορφή και στόχο η Γενική Συνέλευση θα καθορίσει τη μετέπειτα πορεία και στόχους της Νέας Σαλαμίνας Αμμοχώστου. Καλούνται όλα τα μέλη και φίλοι όπως παρευρεθούν την Τετάρτη 6 Μαΐου 2015 στη Γενική Συνέλευση για ενημέρωση και συζήτηση των σημαντικών θεμάτων που απασχολούν το σωματείο".