Η κοπή της Βασιλόπιτας (Φωτός)

Πραγματοποιήθηκε την Πέμπτη στο E-HOTEL SPA & RESORT η εορταστική εκδήλωση της Νέας Σαλαμίνας, όπου έγινε και η καθιερωμένη κοπή της Βασιλόπιτας.

Εκεί ήταν και ο… ερυθρόλευκος Άγιος Βασίλης που μοίρασε δώρα στην επίσης ερυθρόλευκη οικογένεια!

Η επίσημη ενημέρωση:

“Πραγματοποιήθηκε χθες, 7 Ιανουαρίου, εορταστική εκδήλωση της ΝΕΑΣ ΣΑΛΑΜΙΝΑΣ ΑΜΜΟΧΩΣΤΟΥ, όπου έγινε το καθιερωμένο κόψιμο της βασιλόπιτας.

Στην εκδήλωση συμμετείχαν οι ποδοσφαιριστές με τις οικογένειες τους, η προπονητική ομάδα καθώς και μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου.

Εορταστικό ήταν το κλίμα καθώς εκτός από τις καθιερωμένες ευχές, είχαμε και την επίσκεψη του Άγιου Βασίλη ο οποίος ντυμένος στα ερυθρόλευκα μοίρασε δώρα στα παιδιά των ποδοσφαιριστών μας.

Το Δ.Σ. εκφράζει θερμές ευχαριστίες προς το ξενοδοχείο E-HOTEL SPA & RESORT για την παραχώρηση του χώρου όπου τελέστηκε η εορταστική μας εκδήλωση”.