Αποφάσεις για... ΑΠΟΕΛ οι Σαλαμιναίοι

Με ανακοίνωσή τους, οι οργανωμένοι οπαδοί της Νέας Σαλαμίνας, RED REBELS, αναφέρονται στις αποφάσεις που πήραν και τονίζουν πως θα απέχουν από τις δύο αναμετρήσεις με το ΑΠΟΕΛ για κύπελλο και πρωτάθλημα, λόγω της απόφασης της ποδοσφαιρικής εταιρείας των "γαλαζοκιτρίνων" για αναγραφή του αριθμού ταυτότητας στο εισιτήριο και επίδειξη αυτής κατά την είσοδο των οπαδών στο γήπεδο, αφού τους βρίσκει κάθετα εναντίον.

Αναλυτικά:

Περήφανε ερυθρόλευκε λαέ επικοινωνούμε μαζί σου για να σε ενημερώσουμε για τις σημαντικές αποφάσεις που πήραμε ως οργανωμένο σύνολο.

Για αρχή καλούμε το κάθε Σαλαμιναίο να δώσει μαζικά το παρόν του στο παιχνίδι της Κυριακής με την ΑΕΚ στις 19:00 στον Στάδιο Αμμόχωστος Επιστροφή. Την Κυριακή με τον παλμό μας και τα τραγούδια μας σπρώχνουμε τους ποδοσφαιριστές μας σε μια ακόμη σημαντική νίκη που θα μας κρατήσει ζωντανούς στους φετινούς μας στόχους.

Ταυτόχρονα θα θέλαμε να σε ενημερώσουμε ότι θα απέχουμε από τα επόμενα 2 παιχνίδια με το ΑΠΟΕΛ για το κύπελλο και το πρωτάθλημα στις 27 και 30 Ιανουαρίου αντιστοίχως στο ΓΣΠ. Η απόφαση της εταιρείας του ΑΠΟΕΛ για αναγραφή του αριθμού ταυτότητας στο εισιτήριο και επίδειξη αυτής κατά την είσοδο των οπαδών μας στο γήπεδο μας βρίσκει κάθετα εναντίον. Η ενέργεια αυτή είναι προθάλαμος της κάρτας οπαδού και του τρομονόμου που προσπαθούν εδώ και χρόνια να εφαρμόσουν στα γήπεδα ανεπιτυχώς. Η απόφαση του ΑΠΟΕΛ δεν συνάδει με τις ιδέες και τις αξίες που εκφράζει διαχρονικά το σωματείο μας. Η λήψη προσωπικών στοιχείων για είσοδο στο γήπεδο αποτελεί καθαρό φακέλωμα των πολιτών.

Περήφανε ερυθρόλευκε λαέ με πλήρη συνείδηση και με βαριά καρδιά σε καλούμε να γυρίσεις την πλάτη στα σχέδια τους και με την απόχη σου να στείλεις βροντερό μήνυμα προς πάσα κατεύθυνση ότι οι νόμοι τους δεν θα περάσουν.

ONLY ONE SOLUTION RED REBELS REVOLUTION!!!