Με αυτοπεποίθηση στην «Αρένα»

Mε την αυτοπεποίθηση που αναπτύχτηκε τις τελευταίες αγωνιστικές αλλά και τη δυναμική που δημιουργούν οι διαχρονικά  ανταγωνιστικές παρουσίες ενάντια στην ΑΕΚ, η Νέα Σαλαμίνα ολοκλήρωσε τον κύκλο προετοιμασία της.

Έχοντας κατά συντριπτική πλειοψηφία τους ποδοσφαιριστές σε καλή κατάσταση, ο Στάικος Βεργέτης αναμένεται να παρατάξει τους «ερυθρόλευκους»  με απώτερο σκοπό νίκη και όχι απλά μια τιμητική εμφάνιση. Την ίδια στιγμή, όπως συνηθίζει εξάλλου μετά από θετικά αποτελέσματα, δεν πρόκειται  να προβεί ιδιαίτερες διαφοροποιήσεις ή συγκεκριμένα πέρα από μια αλλαγή στο αρχικό σχήμα.

*Συνήθως γίνεται στο κέντρο της άμυνας ανάλογα με τις συνθήκες αγώνα.

Μοναδικός εκτός επιλογών και αυτή την αγωνιστική θα είναι ο Πεδρίτο. Ο Ισπανός εικάζεται ότι θα είναι έτοιμος να επανέλθει στην ενεργό δράση περί τα τέλη του μήνα Ιανουαρίου. 

Αρχή πιεστικού και δύσκολου προγράμματος…
Η αναμέτρηση με την ΑΕΚ αποτελεί την αφετηρία ενός δύσκολου πιεστικού προγράμματος με δύσκολους αντιπάλους σε πρωτάθλημα και κύπελλο για τους «ερυθρόλευκους».   

Χαρακτηριστικά μέχρι το τέλος του μήνα έχουν αντιμετωπίσουν κατά σειρά: ΑΕΚ (εκτός),  ΑΠΟΕΛ (εκτός/κύπελλο), ΑΕΛ (εντός), ΑΠΟΕΛ (εντός/κύπελλο) Ομόνοια  (εκτός).