(ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ) Εκλογές με την ίδια δομή και παραμονή Πάρη

Στην τακτική συνεδρία της Τρίτης αναμένεται να αποφασιστεί οριστικά η ημερομηνία της εκλογικής συνέλευσης της Νέας Σαλαμίνας (περί τα τέλη Μαΐου). 

Με βάση τα υπάρχοντα δεδομένα, τα πλείστα μέλη της υφιστάμενης διοίκησης έχουν εκφράσει πρόθεση επανεκλογής και μόνο αν προκύψει νέος συνδυασμός ίσως προκύψουν σημαντικές αλλαγές. Άρα, αναλόγως του ενδιαφέροντος στήριξης των μελών θα ξεκαθαρίσει στο κατά πόσο ο πρόεδρος Πάρις Αντρέου θα συνεχίσει να ηγείται του σωματείου.

-Πάντως σύμφωνα με πληροφορίες μας οι πιθανότητες να παραμείνει στη θέση του είναι εξαιρετικά περισσότερες από το να αποχωρήσει. 

Να σημειωθεί ότι όπως ίσχυσε σε προηγούμενες εκλογικές διαδικασίες (οπότε ανέλαβε ο Πάρις Αντρέου και παλιότερα με τους Παρασκευά, Βύρα και Ιωάννου),από την στιγμή που το μοντέλο διοίκησης δεν επικεντρώνεσαι σ’ ένα μεγάλο «οικονομικό αιμοδότη» η δομή-καθήκοντα μπορούν να διαφοροποιηθούν με εσωτερική διαδικασία. 

Για παράδειγμα μπορεί να μπει ο οποιοσδήποτε πρόεδρος και ταυτόχρονα ο προηγούμενος να συμμετέχει στο συνδυασμό κανονικά απλά από άλλο πόστο. 

-Σε ό,τι αφορά τον προγραμματισμό ο Μάκης Παπαϊωάννου συνεχίζει κανονικά τα καθήκοντά του (έχει συμβόλαιο σε ισχύ) και μόνο αν αλλάξει εντελώς η διοίκηση θα τεθεί θέμα αποχώρησης.