(ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ) Μετά την συνέλευση πρόταση σε Λιάσο

Η προδιαγραφόμενη αποχώρηση του τεχνικού διευθυντή, Μάκη Παπαϊωάννου και η πρόθεση για μείωση του προϋπολογισμού (κατά 20%) στρέφει τη Νέα Σαλαμίνα σ’ ένα νέο μοντέλο λειτουργίας του ποδοσφαιρικού τμήματος. 

Σύμφωνα με πληροφορίες της ιστοσελίδας μας, ανεξάρτητα του αποτελέσματος της εκλογικής διαδικασίας στις 31 Μαΐου το προσφυγικό σωματείο θα επιστρέψει στο μοντέλο όπου τον προγραμματισμό θα επιμελείται μια ολιγομελής επιτροπή σε συνεννόηση με τον προπονητή. 

Από κει και πέρα, οι ίδιες πληροφορίες του www.kerkida.net αναφέρουν ότι μετά την συνέλευση η σκέψη για πρόταση συνεργασίας με τον Λιάσο Λουκά θα γίνει πράξη. Πιο συγκεκριμένα, η περίπτωση του κύπριου τεχνικού κρίνεται με θετικό φακό απ’ όλους στο σύλλογο, ενώ το  γεγονός ότι είναι παιδί της ομάδας έχει δημιουργήσει ένα μεγάλο ρεύμα προτίμησης στις τάξεις του κόσμου. Επίσης, σημαντικό παράγοντα παίζει και η θέληση του ιδίου να κοουτσάρει την ομάδα της καρδιάς του. 

Να σημειωθεί ότι σε φιλολογικό επίπεδο στο τραπέζι ως εναλλακτικές επιλογές έπεσαν και τα ονόματα των Σάββα Πουρσαϊτίδη  – Λούκα Χατζηλούκα. 

Δεν ενεργοποιούνται μερικά οψιόν… 
Είτε λόγω οικονομικής αδυναμίας κάλυψης για ενεργοποίηση της οψιόν ανανέωσης, είτε λόγω του ότι δεν έπεισαν με την όλη τους αγωνιστική παρουσία αρκετοί ποδοσφαιριστές θα αποχωρήσουν.  Έτσι το δρόμο του Σάββα Τσαμπούρη σύντομα θα ακολουθήσουν κι’ άλλοι ποδοσφαιριστές. 

Θυμίζουμε ότι συμβόλαιο σε ισχύ έχουν οι: Μιχαήλ, Βεσελόφσκι, Ελευθερίου, Κούσουλος, Γκράτσι, Μακρίεφ, Μπριζίτο και όλοι οι νεαροί.