"Η υπομονή μας εξαντλείται, δώστε άμεσα απαντήσεις"

Οι RED REBELS με ανακοίνωση αναφέρονται σε διάφορα θέματα που τους απασχολούν και ζητούν άμεσα απαντήσεις στο γήπεδο.

Όσα σημειώνουν (αφαιρέθηκε απόσπασμα για ευνόητους λόγους)

"Στην διάρκεια αυτής της ανακοίνωσης θα θέλαμε να αναλύσουμε όλα τα θέματα τα οποία μας προβληματίζουν το τελευταίο διάστημα.

Καταρχήν θέλουμε να εκφράσουμε ότι όπως οι πλείστοι Σαλαμιναίοι έτσι και εμείς είμαστε έντονα προβληματισμένοι. Η υπομονή μας άρχισε να εξαντλείται και δεν θα ανεχτούμε για πολυ ακόμα να λερώνετε την δοξασμένη ιστορία του τεράστιου σωματείου ΜΑΣ. 

Όμως για αποφυγή κάποιας ρήξης προς το παρόν θα κρατήσουμε τις απόψεις μας για τον εαυτό μας και δεν θα αναπτύξουμε αλλο. Τώρα η ομάδα χρειάζεται συσπείρωση όσο ποτέ.     

ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΝΑ ΔΩΣΕΤΕ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ ΣΤΟΝ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟ ΧΩΡΟ ΠΡΟΣ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΚΑΤΕΥΘΥΝΣΕΙΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΑΜΕΣΑ.

...........................................................................................

Κλείνοντας θα κάνουμε αναφορά στο βιντεάκι της πάφου οι οποίοι την είδαν και με δοκτοράτο  στο event promotion and marketing. Πρώτα απ όλα θα θέλαμε  να  σας θυμίσουμε οτι 7 αγωνιστικές έχουν περάσει, αρα μην βιάζεστε να πανηγυρίσετε την πορεία σας γιατί γελάει καλύτερα όποιος γελάει τελευταίος.

Και κάτι ακόμα... όποιος παίζει με την φωτιά  καίγεται....

ΥΠΕΡΠΕΡΗΦΑΝΕ ΜΑΓΚΑ ΣΑΛΑΜΙΝΑΙΕ, εμείς είμαστε αυτοί που δεν θα επιτρέψουμε σε ΚΑΝΕΝΑ να  σβήσει την φλόγα.  Αυτή η φλόγα είναι ριζωμένη βαθιά μέσα μας.  Είναι ο φάρος και η ελπίδα για επιστροφή στην πόλη ΜΑΣ. Κοίτα στα μάτια τον πατέρα σου που κράτησε αναμμένη την φλόγα μέσα απ  τις συνθήκες του 48 και του 74...έπειτα δες στα μάτια το παιδι σου το οποίο θα έχει να δώσει τόσους αγώνες στο μέλλον για αυτή την φλόγα.  Σκέψου τους λόγους για τους οποίους πολεμάς τόσα χρόνια, σφίξε τα δόντια και έλα να πολεμήσεις στο πλευρό μας για τα πιστεύω σου.  Έτσι κι αλλιώς εκεί είναι η θέση  σου.

Υ.Γ Τζινο που φοάστε εν να το πάθετε...

Υ.Γ1 ΔΕΝ ΣΕ ΑΦΗΣΑΜΕ ΜΟΝΗ ΠΟΤΕ - Ραντεβού στο παφιακό η ωρα 19:00 το Σαββατο...αφετηρία για άλλη μια εκδρομή είναι ο κεντρικός σύνδεσμος.  Αναχώρηση στις 17:00 αυστηρά.    

Υ.Γ2 ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΣΑΝ ΜΙΑ ΓΡΟΘΙΑ

Υ.Γ3 Τα pregame ήδη άρχισαν και συνεχίζουμε ακάθεκτοι...σαν φλόγα".