ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΣΗ για την πρόταση!

Ο υπεύθυνος επικοινωνίας της Νέας Σαλαμίνας, επιβεβαίωσε το αποκλειστικό ρεπορτάζ του kerkida.net ότι εταιρεία Καναδικών-Αγγλικών συμφερόντων που ασχολείται με το αθλητικό μάνατζμεντ είναι πολύ κοντά στο να συνάψει συνεργασία με την προσφυγική ομάδα, ώστε ν’ αναλάβει την πλήρη διαχείριση του ποδοσφαιρικού τμήματος (ΕΔΩ)

Διαβάστε τι δήλωσε ο Δημήτρης Λάζος στο ραδιόφωνο του Άστρα 

"Ισχύει αυτό το δημοσίευμα. Βρισκόμαστε σε επαφές εδώ και αρκετό καιρό μέσω του Δ.Σ και εξωδιοικητικών παραγόντων της Νέας Σαλαμίνας. 

Είμαστε σε φάση συνομιλιών όμως τίποτα οριστικό. Υπάρχει, όμως, αισιοδοξία. 

Δεν θέλαμε να δει το φως της δημοσιότητας. Δεν μιλήσαμε γι΄ αυτό νωρίτερα γιατί ο κόσμος άκουσε πολλές φορές για επενδυτές όμως στο τέλος δεν καρποφόρησε κάτι. Γι΄ αυτό ήμασταν προσεκτικοί. 

Την επόμενη βδομάδα θα έρθουν οι άνθρωποι της εταιρείας για τις τελικές επαφές. Θα ξεκινήσει το τελικό στάδιο των διαπραγματεύσεων και μένουν τα θέματα ασφαλιστικών δικλείδων.

Να μείνουν ήσυχοι οι φίλοι της Σαλαμίνας πως δεν θα διακινδυνέψουμε τίποτα όσο αφορά τα οικονομικά".