Περιμένει απαντήσεις…

Παρά το ναυάγιο με 2-3 ποδοσφαιριστές που έκανε κρούση, η Νέα Σαλαμίνα αισιοδοξεί ότι στο τέλος θα βρει κάτι καλό στη διαθέσιμη  αγορά ώστε να ενισχυθεί σημαντικά την εμβόλιμη μεταγραφική περίοδο. 

Όπως πληροφορούμαστε, είτε λόγω της κακής βαθμολογικής θέσης της ομάδας, είτε λόγω οικονομικής διαφοράς εισέπραξε αρνητικές απαντήσεις και γι’ αυτό τα νήματα κινήθηκαν αναγκστικά προς άλλες εναλλακτικές λύσεις.

Πάντως, οι ίδιες πληροφορίες κάνουν λόγο ότι η ομάδα προγραμματισμού είναι σε προχωρημένες επαφές με συγκεκριμένες περιπτώσεις ποδοσφαιριστών που αγωνίζονται στην μεσαία γραμμή και εντός των επόμενων ημερών αναμένονται οριστικές εξελίξεις. 

Σαφέστατος στόχος είναι να περιοριστεί όσο το δυνατό το ποσοστό εσφαλμένης τον Ιανουάριο. Παρόλο που το εγχείρημα είναι αρκετά δύσκολο θέλουν να πιστεύουν πως μετά τις τέσσερις κινήσεις θα προκύψει σημαντική ενίσχυση βελτιώνοντας αισθητά την ποιότητά της μέχρι το τέλος της αγωνιστικής περιόδου. 

**Μετά τον Γκαστόν Σανγκόι ακόμη ένα μεγάλο όνομα αποτελεί παρελθόν από τη Νέα Σαλαμίνα.  Ο λόγος για τον Έλιο Ρόκε που τέθηκε εκτός πλάνων της τεχνικής ηγεσίας. Ο  32χρονος πορτογάλος στην δεύτερη του παρουσία στους ερυθρόλευκους ήλθε με μεγάλες προσδοκίες ωστόσο αποχωρεί έχοντας καταγράψει μόλις οκτώ συμμετοχές (δύο ως αλλαγή). 

**Σε σχέση με τα προηγούμενα χρόνια η διοίκηση είναι απόλυτα συνεπής προς τις μηνιαίες οικονομικές της υποχρεώσεις προς τους ποδοσφαιριστές.