Η προτεραιότητα για Κούσουλο

Ξέχωρα σε ό,τι λέγεται και γράφεται κατά καιρούς για το μέλλον του Γιάννη Κούσουλου η αλήθεια είναι μία…  Ο Γιάννης μετά τη Νέα Σαλαμίνα βάζει ως προτεραιότητα μόνο την πρόκληση του εξωτερικού.

Μετά την κλήση του στην Εθνική Αντρών ο αρχηγός των ερυθρολεύκων έθεσε ως νέο στόχο να του δοθεί η ευκαιρία να δοκιμάσει τις δυνάμεις του σε σύλλογο του εξωτερικού.

Θέμα για εσωτερική μετακίνηση θα παίξει σοβαρά μόνο στο ενδεχόμενο που έρθει μια γενναία πρόταση που θα επιφέρει συμφέρουσα προοπτική στον ίδιο και φυσικά το απαιτούμενο οικονομικό όφελος στους κόκκινους της Αμμοχώστου.

Όντας μόλις 21χρόνων, σε κάθε περίπτωση, η διοίκηση θα του προτείνει να επέκταση συνεργασίας μέχρι το 2021 και αν έρθει πρόταση έχει καλώς.

-Δέλεαρ για τον ίδιο… σε ενδεχόμενη παραμονή είναι το γεγονός πως εκτός από ο νεαρότερος αρχηγός στην ιστορία του σωματείου θα μπορέσειν' αυξήσει κατά πολύ τις συμμετοχές του με τη φανέλα της ομάδας (…κατ’ επέκταση στην εθνική).

-Ένα κεφάλαιο είναι και ο ο κόσμος που ασκεί πίεση όπως παραμείνει αφού στις μέρες δύσκολα μπορεί ένας ποδοσφαιριστής να εξελιχθεί σε σημαία της ομάδας. 

Με τα σημερινά δεδομένα οι πιθανότητες παραμονής στην ομάδα και στη νέα αγωνιστική περίοδο είναι περισσότερες αφού λίγο πριν την έναρξη της προετοιμασίας πέρα από φημολογίες δεν υπάρχει κάτι το χειροπιαστό.