"Ο κόσμος είναι διψασμένος, απαιτητικός και περήφανος"

Μιλώντας στον ΑΣΤΡΑ και την συνάδελφο Κατερίνα Κυριάκου, ο τεχνικός διευθυντής της Νέας Σαλαμίνας Μάκης Παπαϊωάννου ανέφερε…

"Ο κόσμος είναι διψασμένος, απαιτητικός και περήφανος. Προσπαθούμε να είμαστε προσεκτικοί και οι κινήσεις να είναι μελετημένες. Θέλουμε οι παίκτες που θα αποκτήσουμε να κάνουν την διαφορά και να βοηθήσουν στο να υλοποιήσουμε τους στόχους μας.

Η Νέα Σαλαμίνα κάνει βήματα προόδου, ο κόσμος δίνει την δυναμική. Το πρόβλημα είναι το οικονομικό, δεν επιτρέπει σε κινήσεις για το μεγάλο βήμα. Όταν έχεις προϋπολογισμό 5-6 φορές πιο μικρό από τις ομάδες που διεκδικούν τις πιο πάνω θέσεις δεν είναι εύκολο.

Θέλουμε 2 στόπερ, ένα μέσο, ένα εξτρέμ και έναν επιθετικό. Θα κριθεί ανάλογα και με την κατάληξη με τους Καρλάο – Τιάγκο. Το ρόστερ δεν θα είναι πολύ μεγάλο, όλοι θα έχουν δίπλα τους ένα Κύπριο και όποιος είναι καλύτερος να παίζει.

Ο Κούσουλος εδώ και χρόνια δείχνει το ταλέντο του και δικαιολογημένα είναι βασικός. Είναι νεαρός βασικός και διεθνής. Για τις επίσημες προτάσεις το χειρίζεται η διοίκηση. Σε περίπτωση που γίνει μεταγραφή ψάχνουμε εναλλακτικές. Αλλιώς ο στόχος μας θα είναι η επέκταση, να μείνει περισσότερα χρόνια για να ανέβει η αξία του".