Αμυντικός στην Βουλγαρία…

Η Νέα Σαλαμίνα ολοκλήρωσε το πρώτο στάδιο προετοιμασίας της και πλέον συνεχίζει το δεύτερο βασικό στην Βουλγαρία (σ.σ θα δώσει τέσσερα φιλικά). Η αποστολή της ομάδας αναχωρεί την Δευτέρα. 

Σε ό,τι αφορά των τον μεταγραφικό σχεδιασμό, η απόκτηση Μαργκάσα έκλεισε με τον ιδανικότερο τρόπο την ανάγκη στελέχωση στο κέντρο.  Από κει και πέρα, αξίζει σημειωθεί, ότι η ομάδα είναι πολύ κοντά στο να αποκτήσει και τον Ρέινολτς για δημιουργία μεγαλύτερου βάθους στο ρόστερ. 

Τώρα για το κεφάλαιο έλευσης αμυντικού έχουν ήδη κατατεθεί προτάσεις σε τρεις ποδοσφαιριστές και εντός της παρουσίας της ομάδας στην Βουλγαρία αναμένονται οριστικές εξελίξεις.  Σύμφωνα με το αρχικό πλάνο θα αποκτηθεί ένας ποιοτικός αμυντικός σαν βασική επιλογή, ενώ πριν την ολοκλήρωση της εαρινής μεταγραφικής περιόδου θα μείνει ένα ανοικτό παράθυρο για τον ερχομό ακόμη ένός είτε ως δανεικός, είτε με μικρή οικονομική δαπάνη και δη εντός ορίων του μπάτζετ (υπάρχουν αρκετές θέσεις κοινοτικών).

Τέλος για την περίπτωση Μάριου Ηλία εν όσο η ΑΕΛ δεν έχει ξεκαθαρίσει το οικονομικό πλαίσιο δανεισμού του (αν θα καλύψει ολόκληρο ή μέρος του συμβολαίου του) το θέμα έχει μπει στο ψυγείο.  Πάντως, σύμφωνα με πληροφορίες που διαρρέουν ο ποδοσφαιριστής επιζητεί τον δανεισμό του ωστόσο οι ερυθρόλευκοι δεν είναι διατεθειμένοι να δαπανήσουν αρκετά χρήματα από την στιγμή που το ρόστερ έχει σχεδόν συμπληρωθεί και παράλληλα δεν υπάρχει προοπτική απόκτησής του με ελευθέρα.