Σε διαδικασία διακανονισμού…

Σε εξέλιξη βρίσκεται εδώ και λίγες ημέρες η διαδικασία διακανονισμού για λύση της συνεργασίας της Νέας Σαλαμίνας με τους Αντρέα Χριστοφίδη και Γιώργο Παπαδόπουλο.  Παρόλο που οι δύο ποδοσφαιριστές αποκτήθηκαν πρόσφατα στην εαρινή μεταγραφική περίοδο εντούτοις τέθηκαν εκτός πλάνων της τεχνικής ηγεσίας με την επιστροφή της ομάδας από το βασικό στάδιο προετοιμασίας στην Βουλγαρία.

Σύμφωνα πληροφορίες της ιστοσελίδας μας, το γεγονός πως δεν υπάρχει καμία ενδιαφερόμενη ομάδα για να συνεχίσουν την καριέρα τους λίγο πριν την έναρξη της αγωνιστικής περιόδου (…αφού οι πλείστες ομάδες ''κλείδωσαν'' το ρόστερ τους), δημιουργούν δυσκολίες στην προσπάθεια να βρεθεί χρυσή τομή για κοινή συναινέσει λύσης της συνεργασίας.

Το μόνο σίγουρο είναι, πάντως, πως αργά ή γρήγορα οι δύο πλευρές θα βάλουν νερό στο κρασί τους και μη προτάσσοντας μόνο το προσωπικό τους συμφέρον θα χωρίσουν φιλικά τους δρόμους τους. 

# Τέλος, σε ό,τι αφορά το κεφάλαιο απόκτησης των Μπάουμαν και Αζίζ δεν έχει προκύψει καμία εξέλιξη. Σύμφωνα με νεότερες πληροφορίες της ιστοσελίδας μας αρκετές περισσότερες πιθανότητες συγκεντρώνει και το  ενδεχόμενο να μην αποκτηθείς από τους δύο. 

Σε κάθε περίπτωση τον τελευταίο λόγο θα έχει μέσα στις επόμενες μέρες ο Σάββας Πουρσαϊτίδης αφού αυτός θα κρίνει το κατά πόσο ποιος από τους δύο ταιριάζει περισσότερο στα πλάνα του και μπορεί να προσφέρει άμεσα.