Στο ραδιόφωνο του Άστρα μίλησε ο εκπρόσωπος Τύπου της Νέας Σαλαμίνας Δημήτρης Λάζος, ο οποίος μεταξύ άλλων εξέφρασε παράπονα για το γεγονός ότι υπήρχε μόνο ένα εκδοτήριο για την έκδοση κάρτα φιλάθλου στο "Τάσος Μάρκου"
Για τη νίκη: «Έχουμε 15 μέρες να δουλέψουμε και να διορθώσουμε τις αδυναμίες μας που παρουσιάστηκαν στην αμυντική γραμμή. Χρειάζεται κυρίως περισσότερη ομοιογένεια. Φανερώσαμε πολλές αρετές στην επίθεση και είναι κάτι που μας ικανοποιεί»
Για τον κόσμο: «Υπό κανονικές θα μιλούσαμε για sold out, αλλά λόγω της κάρτας φιλάθλου ήταν χαμηλή η προσέλευση. Δημιουργήθηκαν μεγάλες ουρές και πήρε χρόνο η διαδικασία. Ο κόσμος εκνευρίστηκε και αποχώρησε από το στάδιο. Ο αγώνας ήταν στο 30΄ και ο κόσμος έμπαινε μέσα στις κερκίδες. Είχαμε ενημερώσει από νωρίς σαν Δ.Σ. ότι θα θέλαμε να υπάρχουν τρία εκδοτήρια. Επίσης, ο Αντιπρόεδρος της ομάδας μας βγήκε έξω από το γήπεδο και ζήτησε να ανοίξει κι άλλο εκδοτήριο.
Η ΕΝΠ δεν φταίει σε κάτι. Ευχαριστούμε την ΕΝΠ για τη φιλοξενία και τον φίλο Θεόδωρο Αντωνίου».