Η πεντάρα της Νέας Σαλαμίνας στο Παραλίμνι, είχε αρκετό θετικό απόηχο...
Οι περισσότεροι στάθηκαν στα δύο γκολ του Τιάγκο, στο ιδανικό ντεμπούτο του Κίνγκσλεϊ αλλά και στην γκολάρα του Κωστή.
Λογικό μιας και ο πρώτος είναι ο - με διαφορά - κορυφαίος παίκτης της Νέας Σαλαμίνας, ο δεύτερος έχει να... κουβαλήσει το βαρύ φορτίο του αντί - Καρλάο και ο τρίτος είναι ένας νεαρός από τα σπλάχνα της ομάδας παίκτης που δείχνει ότι διαθέτει όλα όσα απαιτούνται για σπουδαία καριέρα.
Έτσι, πέρασε στα... ψιλά η εξαιρετική παρουσία του Ελουντού ο οποίος τα έκανε ΟΛΑ στο Παραλίμνι! Ασίστ στο πρώτο γκολ για το 1-0, ασίστ στο τρίτο γκολ για το 3-1 και άψογο πλασέ για το 5-2!
Και η επίδοση του γίνεται ακόμα πιο σημαντική αν αναλογιστεί κανείς ότι ο Καμερουνέζος μεσοεπιθετικός την περσινή περίοδο είχε σαν μοναδικό... ψεγάδι, το ότι άφηνε ημιτελείς τις επιθετικές του προσπάθειες έχοντας δυσκολία στην τελική προσπάθεια (ασίστ - γκολ).