ΠΟΥΡΣΑ: "Θα ήμουν απογοητευμένος και με ισοπαλία!/Δεν έχω λόγια για το γκολ στο 47'"

Απογοητευμένος ο Σάββας Πουρσαϊτίδης για την ήττα από το ΑΠΟΕΛ. Ο κόουτς της Σαλαμίνας σχολίασε στην δημοσιογραφική...

Αρχικά: "Θα είμαι ειλικρινής. Είμαι πολύ απογοητευμένος από το αποτέλεσμα και θα ήμουν ακόμα και με την ισοπαλία. Εκτός του ότι αφήσαμε τον αντίπαλο να έχει κατοχή κυρίως στο δικό του μισό, ο αντίπαλος δεν μας έβαλε δύσκολα. Δεν επιβλήθηκε στον βαθμό που να μας φέρει πανικό. Ήμασταν πολύ καλά οργανωμένοι και κάναμε πάρα πολλές ευκαιρίες και προϋποθέσεις. Από το 1ο λεπτό ήμασταν πίσω στο σκορ, παρόλα αυτά τα παιδιά προσπάθησαν. Δεχθήκαμε ένα... πως να το ονομάσω, δεν έχω λόγια, ένα γκολ στο 47' που μας άφησε με δυο γκολ πίσω. Παρόλα αυτά μπήκαμε στα αποδυτήρια και είπαμε ότι αν πετύχουμε ένα τέρμα θα μπορέσουμε όχι να ισοφαρίσουμε αλλά να κερδίσουμε αυτή την ομάδα. Πετύχαμε γκολ, μπήκαμε στο παιχνίδι και κάναμε πολλές προϋποθέσεις αλλά δεν ήρθε το δεύτερο. Μας τιμώρησε η μπάλα στο τρίτο γκολ και εκεί τα πράγματα έγιναν πολύ δύσκολα. Καταφέραμε και βάλαμε ένα τέρμα στο τελευταίο λεπτό αλλά δεν είχαμε τον χρόνο για να πάρουμε έστω την ισοπαλία.

Νιώθω περηφάνια για τους παίκτες μου αλλά νιώθω ότι αδικήσαμε τους εαυτούς μας σε κάποιες στιγμές και μοιραία χάσαμε. Καλή συνέχεια στον Γιώργο Κωστή στο πολύ δύσκολο έργο που έχει μπροστά του. Εμείς συνεχίζουμε με το δυσκολότερο παιχνίδι εκτός έδρας για φέτος. Θα πάμε στο Τσίρειο για ότι καλύτερο. Έχω εμπιστοσύνη στα παιδιά".

Μετά από ερώτηση/υπόδειξη συναδέλφου ότι η Σαλαμίνα δέχθηκε εφτά γκολ συνολικά και ότι έγιναν κάποια λάθη, απάντησε... "Θα σε φέρω βοηθό έχεις καλό μάτι!".

Νικόλας Γωγάκης

Bet on Alfa, o αγώνας αρχίζει εδώ