Κάτι αλλάζει στο "Αμμόχωστος"!

"Πρέπει να μας θίγει όταν χάνουμε από οποιαδήποτε ομάδα". Τα λόγια του Σάββα Πουρσαϊτίδη στη χθεσινή διάσκεψη Τύπου μετά την ήττα στο παρά τρία από τον Απόλλωνα μαρτυρούν και την αλλαγή νοοτροπίας που φαίνεται να χαρακτηρίζει απάντες στη Νέα Σαλαμίνα φέτος.

Έχουμε και λέμε: Επιβλητική εμφάνιση στην πρεμιέρα στο Παραλίμνι και πεντάρα σε μια δύσκολη έδρα, εξαιρετική παρουσία γεμάτη ποδοσφαιρικό τσαμπουκά στο παιχνίδι με την ΑΕΚ και δύσκολες ήττες από ΑΠΟΕΛ και Απόλλωνα, 2 παραδοσιακούς διεκδικητές του τίτλου.

Είναι εμφανές πως στο "Αμμόχωστος", μετά και τις περιπέτειες που μπήκε πέρσι η ομάδα για αρκετό διάστημα του πρωταθλήματος, αποφάσισαν να αλλάξουν πορεία πλεύσης και να παλεύουν για το τρίποντο ακόμα και σε φαινομενικά δύσκολες αποστολές.

Πρόκειται σαφέστατα για ένα τρόπο σκέψης που χαροποιεί κάθε Σαλαμιναίο που θέλει την ομάδα του πρωταγωνίστρια.

Πέραν τούτου, η παρουσία του Σάββα Πουρσαϊτίδη στον πάγκο, ενός ανθρώπου που έζησε τον πρωταθλητισμό στο πετσί του, δίνει ελπίδες σε όλους στο ερυθρόλευκο στρατόπεδο πως κάτι καλό "ψήνεται" φέτος.

Στη Σαλαμίνα θέλουν να αποφύγουν τις περιπέτειες νωρίς-νωρίς και γιατί όχι να χτυπήσουν την είσοδο στην εξάδα και τη διάκριση στο Κύπελλο. Με τα μέχρι στιγμής δεδομένα και με την αλλαγή αέρα στη βαρωσιώτικη ομάδα δεν θα ήταν έκπληξη να τα καταφέρει....