Ξέρει πως δεν έχει κάτι να χάσει…

Όλα για όλα για τη νίκη κόντρα στην Ομόνοια θα τα δώσει η Νέα Σαλαμίνα… Οι ερυθρόλευκοι κόντρα στους πράσινους της  Λευκωσίας θέλουν ν’ αποδείξουν πως κάθε άλλο παρά αναλαμπή αποτελεί το εξαιρετικό τους μπάσιμο στην σεζόν. 

Έχοντας λοιπόν ως κρατούμενο τις καλές εμφανίσεις αλλά και την σχετικά ικανοποιητική συγκομιδή (βάσει δυσκολίας προγράμματος), πιστοί στο αγωνιστικό τους πλάνο-φιλοσοφία θα επιδιώξουν τη νίκη. Μια νίκη που κακά τα ψέματα θα γιγαντώσει την αισιοδοξία ότι η φετινή ομάδα είναι φτιαγμένη για μεγάλα πράγματα και ικανή να κάνει το βήμα παραπέρα. 

Περιπτώσεις Δοβάλε και… Λεμέσιου 
Εσωτερικές μεταγραφές αναμένονται να προκύψουν με την επανέναρξη του πρωταθλήματος αφού οι Δοβάλε και Λεμέσιος αγωνίστηκαν με επιτυχία στο φιλικό με την Ομόνοια Αραδίππου

Ο μεν Ισπανός (σ.σ ακούγονται εξαιρετικά σχόλια για την τεχνική του κατάρτιση) δείχνει ότι έχει φτάσει σ΄ ένα ικανοποιητικό βαθμό ετοιμότητας και σύντομα θα καταγράψει τα πρώτα του επίσημα αγωνιστικά λεπτά. Από κει και πέρα, ο εκ των αρχηγών της ομάδας επέστρεψε μετά το σοβαρό του τραυματισμό.   

**Μοναδικό αγωνιστικό πρόβλημα είναι αυτό του αρχηγού Κωνσταντίνου Μιντίκκη.