ΠΟΥΡΣΑ: "Μεγάλη πρόκληση" (Ψηφίστηκε ως ο ΚΟΡΥΦΑΙΟΣ)

Το έπαθλο του winmasters Προπονητή του Μήνα για το Νοέμβριο παρέλαβε ο Σάββας Πουρσαϊτίδης, παραχωρώντας και μια μικρή συνέντευξη.

«Θέλω να ευχαριστήσω τους συναδέλφους για την τιμή που μου έκαναν. Είναι πολύ σημαντικό να σε ψηφίζουν οι συνάδελφοί σου για τη δουλειά που κάνεις. Τους ευχαριστώ.  Είμαι χαρούμενος που αυτά τα παιδιά αποδίδουν πολύ καλό ποδόσφαιρο και δίνουν την ευκαιρία σε εμάς τους προπονητές να αναδειχθούμε. Αλλά πιστεύω πιο δίκαιος τίτλος θα ήταν το προπονητικό τιμ του μήνα γιατί υπάρχει ένα staff από πίσω το οποίο κάνει εξαιρετική δουλειά και βοηθάει πάρα πολύ τους προπονητές».

Ο καλύτερος προπονητής Νοεμβρίου, σύμφωνα με τους συναδέλφους του, απάντησε στο ερώτημα εάν μπορεί η Νέα Σαλαμίνα να παραμείνει στην πρώτη 6αδα έως το τέλος και του β’ γύρου. «Θα το δείξει το μέλλον. Η Νέα Σαλαμίνα έχει δείξει ότι είναι μια πολύ καλή ομάδα, αποδίδει καλό ποδόσφαιρο και ευχαριστιέται ο κόσμος που την παρακολουθεί. Θέλουμε να συνεχίσουμε να αποδίδουμε καλό ποδόσφαιρο και συγχρόνως να φέρνουμε αποτελέσματα. Είναι μεγάλη πρόκληση για όλους και θέλουμε να συνεχίσουμε να είμαστε εκεί ψηλά».

Αναφορικά με το Κύπελλο Coca Cola λέει: «για όλες τις ομάδες είναι στόχος η διάκριση μέσω του Κυπέλλου, όμως χρειάζεται τύχη και πολύ μεγάλη προσπάθεια. Σίγουρα θα προσπαθήσουμε με όλες τις δυνάμεις να έχουμε μια πολύ καλή πορεία και στο κύπελλο».

Σχολιάζοντας το πρωτάθλημα των 12 ομάδων και αν μέσω αυτού μπορούν να διακριθούν και ομάδες που δεν ανήκουν στις παραδοσιακές δυνάμεις, ο Σάββας Πουρσαϊτίδης αναφέρει: «το πρωτάθλημα με 12 ομάδες είναι πρόκληση. Έως τώρα είναι ανταγωνιστικό και για τις πάνω θέσεις και για τις κάτω. Ως Νέα Σαλαμίνα δείξαμε ότι μπορούμε να είμαστε στις ψηλές θέσεις. Είναι πάρα πολύ ανταγωνιστικό πρωτάθλημα, με πολύ καλές ομάδες. Σίγουρα ομάδες που παραδοσιακά δεν είναι στις πρώτες θέσεις, έδειξαν ότι μπορούν να διακριθούν».

Τον περασμένο Οκτώβριο ο Πουρσαϊτίδης συμπλήρωσε ένα χρόνο στο πάγκο της Νέας Σαλαμίνας. Ο Σύνδεσμος Προπονητών αναδεικνύει για τέταρτη συνεχή χρονιά τον καλύτερο προπονητή για κάθε μήνα της ποδοσφαιρικής σεζόν, σε μια επιλογή που στηρίζεται στις ψήφους των ίδιων των προπονητών του Πρωταθλήματος Cyta. Για δεύτερη συνεχή χρονιά ανάδοχος χορηγός του Επάθλου είναι η winmasters.
Winmasters Προπονητής της Χρονιάς θα αναδειχθεί ο Προπονητής που θα κατακτήσει το έπαθλο περισσότερες φορές winmasters Προπονητής του Μήνα.