ΠΟΥΡΣΑ: ''Δεν μπορούμε να κρυβόμαστε, έχουμε ελπίδες για την εξάδα''

Καλεσμένος  στην αθλητική εκπομπή της Cytavision «Ώρα για Mπάλα» ήταν ο προπονητής της Νέας Σαλαμίνας, Σάββας Πουρσαϊτίδης.

Διαβάστε μερικές από τις πιο σημαντικές τοποθετήσεις του... 

-Ήταν ένα βαρύ κλίμα λόγω της θέσης. Όταν τώρα η ομάδα κάνει αυτή την πορεία και είναι στην 4η θέση, είναι όλα καλύτερα.

-Τον Ιανουάριο έφυγαν 9 ποδοσφαιριστές. Κάποιοι με δική τους επιθυμία. Είχα το δικαίωμα για 4 μεταγραφές, ανεβάσαμε και κάποιους νεαρούς από την δεύτερη ομάδα. Ήταν δύσκολο. 

-Αυτό που προσπάθησα να περάσω στους παίκτες, είναι να θιγόμαστε από οποιονδήποτε και αν χάνουμε. Πρέπει να έχουμε το πνεύμα του νικητή σε όλα τα παιχνίδια. 

-Η διοίκηση της Νέας Σαλαμίνας ήταν δίπλα μου και ότι ζήτησα προσπάθησε να το κάνει. Το ίδιο και το προπονητικό τιμ, που είναι πάντα στην πρώτη γραμμή.

-Με τις αλλαγές που έγιναν και την βελτίωση του ρόστερ, πίστευα ότι θα πάμε καλύτερα από πέρσι αλλά όχι ότι θα είμαστε στην 4η θέση.

-Μίλησα στα παιδιά πριν το παιχνίδι με την Πάφο. Πλέον δεν μπορούμε να κρυβόμαστε πίσω από το δάκτυλο μας, έχουμε ελπίδες για την εξάδα. Δεν είμαστε το φαβορί, αλλά έχουμε αρκετές πιθανότητες.

-Μετά από 16 χρόνια, πήρα και το διαβατήριο, θεωρούμε Κύπριος.

-Θέλω να φέρω στην ομάδα παίκτες νεαρούς και με συμβόλαια. Για να μπορείς να χτίσεις. Έτσι όπως είναι η ομάδα θεωρώ ότι το Καλοκαίρι μπορεί να χρειαστούμε 2-3 κινήσεις.

-Έχουμε ανάγκη τους νεαρούς Κύπριους ποδοσφαιριστές. Μακάρι να έχουμε προτάσεις το Καλοκαίρι για ποδοσφαιριστές μας.