Οι αποδείξεις και η... ατάκα του κόουτς

Η Νέα Σαλαμίνα με την χθεσινή της παρουσία απέναντι στο ΑΠΟΕΛ, απέδειξε ξανά πως δεν βρίσκεται τυχαία στην πρώτη εξάδα και μας προετοίμασε για τις άκρως ενδιαφέρουσες αναμετρήσεις που θα ακολουθήσουν, στην συνέχεια των πλέι οφ.. 

Στο άκουσμα της παρουσίας της Νέας Σαλαμίνας στη εξάδα πολλοί είχαν απορία ως προς τον “ρόλο” που θα έχει η ομάδα σε αυτό τον γύρο του πρωταθλήματος.

Αρκετοί υπέθεσαν ότι η Σαλαμίνα θα είναι αδιάφορη και... σάκος του μποξ το για τις ομάδες που έχουν στόχους να κυνηγήσουν. Ο Σάββας όμως και οι παίκτες του έχουν άλλη άποψη. Πρώτα το απέδειξαν εντός αγωνιστικού χώρου παίρνοντας την ισοπαλία απέναντι στο ΑΠΟΕΛ και έπειτα στη διάσκεψη τύπου ήρθε και η ξεκάθαρη θέση δια στόματος Πουρσαϊτίδη.

“Είπαμε πως δεν θα είμαστε κομπάρσοι, σε αυτή τη φάση του πρωταθλήματος”.

Μια ομάδα που έχει κίνητρο την βελτίωση, την καθιέρωση και τα θετικά αποτελέσματα, μέσα από την χθεσινή της εμφάνιση μας προϊδέασε ευχάριστα για τις επερχόμενες αναμετρήσεις που θα ακολουθήσουν.