Κάλεσμα Σαλαμίνας ενόψει Απόλλωνα (5 ευρώ)

Με ανακοίνωση που εξέδωσε η Νέα Σαλαμίνα καλεί τον κόσμο της ομάδας να δώσει μαζικό παρών στο ματς με τον Απόλλωνα...

Το Διοικητικό Συμβούλιο της ΝΕΑΣ ΣΑΛΑΜΙΝΑΣ ΑΜΜΟΧΩΣΤΟΥ ενημερώνει ότι οι τιμές των εισιτηρίων για τον αγώνα της ομάδας μας την Κυριακή 19/5 με αντίπαλο τον Απόλλωνα για την τελευταία αγωνιστική των play-off στο N.Papas Group Αμμόχωστος Επιστροφή και ώρα 19:00 έχουν οριστεί ως γενική είσοδο στα €5.

Θα θέλαμε να απευθύνουμε μαζικό κάλεσμα προς όλο τον ερυθρόλευκο κόσμο να δώσει μαζικά το παρόν του ως ένα δείγμα επιβράβευσης προς το τεχνικό επιτελείο και τους ποδοσφαιριστές της ομάδας μας για τη φετινή πετυχημένη πορεία στέλνοντας και μήνυμα συμπαράστασης και ενότητας για νέες επιτυχίες τη νέα αγωνιστική περίοδο.

Ταυτόχρονα καλούμε τον κόσμο να στηρίξει και οικονομικά το σωματείο μας είτε με αγορά των προϊόντων μας από το Red Shop τα οποία θα βρίσκονται σε προσφορά στα €10 είτε με την αγορά του λαχνού μας το οποίο κληρώνει ένα αυτοκίνητο bmw.

Η κλήρωση του αυτοκινήτου θα πραγματοποιηθεί πριν από την έναρξη του Κυριακάτικου μας αγώνα! Την κλήρωση θα αναλάβει το ανεξάρτητο λογιστικό γραφείο PHS & Partners LTD στην παρουσία του Διευθύνων Σύμβουλου Φίλιππου Χ´Ζαχαρία.

Παρακαλούμε όπως προαγοράσετε τα εισιτηρία σας για αποφυγή της οποιασδήποτε ταλαιπωρίας από σήμερα Πέμπτη και Παρασκευή από τις 9:00-13:00 και 15:00-18:00 από τα γραφεία του σωματείου μας.